Kaulureissa pysytellään edelleen, mutta nyt on vuorossa huomattavasti naisellisempi versio. Esikoiseni kanssa selasimme Ravelryssa ison joukon malleja, ja tähän hän päätyi. Nappi-valinta jälleen kerran!

I have knitted again one neck warmer. This time a bit feminine one. This is my Firstborn's choice and it's also for her. It turned out great!

8160841427_d36e074ecf.jpg


Malli: Scarborough Fair neck warmer, ilmainen ohje Ravelryssa
Lanka: Louhittaren luola Väinämöinen, väri sahrami
75% villa, 25% polyamidi, 402m/100g
Puikot
: pyöröt nro 3
Koko: ohjeen mukainen

Menekki
: 35 g


Pattern: Scarborough Fair neck warmer, in Ravelry
  Yarn: Knitlob's Lair Väinämöinen, colorway sahrami
75% merino, 25% nylon, 440 yards/100g
  Needles: circulars size 3
Size: one size
How much: 35 grams

8160839595_4eb3b53401.jpg

Minusta kaulurista tuli oikein kiva. Napit valkattiin nappilaatikostani yhdessä esikon ja ystävämme kanssa, ja nekin osuivat just "nappiin". Kauluria voi pitää myös niin, että kääntää napit piiloon. Ja mikä parasta, tämä menee kyllä pään läpi nappeja avaamattakin.

I like! We picked the buttons from my button box with Firstborn and our friend and they turned out great too. You can also turn the buttons to the back. And you don't have to open the buttons when you put it on.

Mallineule on kaunis, ja tykkäsin sen neulomisesta. Sen verran hassusti se oli piirretty, että mallikerta olisi ollut 9 kerrosta. Neuloin tuon 9. kerroksen toiseen kertaan niin, että aina samat kerrokset neulottiin oikealla ja nurjalla puolella. Se helpotti kovasti kaavion seuraamista, koska joka kerroksella tapahtui. Muuten tein ihan ohjeen mukaan, ja hyvä tuli.

The pattern is beautiful and it was nice to knit. I knitted the 9th round twice. So my pattern repeat is 10 rounds. It made the knitting easier because there were happenings on every round.

8160840445_b96c618900.jpg

Ensimmäistä kertaa neuloin Väinämöistä ja tykkäsin! Ihana lanka! Ja värikin on mahtava! Lanka sopii pehmeytensä vuoksi myös kaulalle oikein hyvin.

I knitted with Väinämöinen for the first time and I liked it! Also the color is great!

Esikoinen ei ole vielä kauluriaan saanut, nähnyt vain kuvat. Ensi viikolla hän sen saa, kun menemme hänen luokseen pariksi päiväksi, kummitätinsä ja minä.

8160842217_da9d625f93.jpg

Sunnuntaina kävimme miehen kanssa kylässä paikassa, jossa sain opetella kehräämistä.

On Sunday we were visiting a place where I was allowed to learn spinning.

8167562223_f53eaab6f1.jpg

Tässä kuvassa mestari kehrää ja oppityttö vasta haroo villojaan hermostuneesti. Kyllä minäkin sitten pääsin opettelemaan ja huh, kun oli vaikeata. Mutta hetken ajan jo pääsin flow-tilaan ja tunsin onnistumisen iloa. Kiitos Dentaurus ja perhe! Oli hauskaa! Rukkia ei ole vielä tilattu, ehkä sitten joskus myöhemmin.

In this pick the master is spinning and the student girl is just scrappling her fibres nervously. Well I got to spin too and oh boy how difficult it was. But for a little while I felt the flow and the joy of success. Thank you Dentaurus and family! It was fun! I haven't yet ordered the spinning wheel, maybe later.

Keskiviikkona Haminan neuletapaamisessa meitä oli koolla peräti 9 neulojaa! Kiitos kaikille kanssaneulojille taas oikein mukavasta seurasta. ♥

Oikein leppoisaa isänpäiväviikonloppua Sinulle!

I wish You a Cosy Father's Day Weekend!

Toivottelee

Hepsi