Ensimmäinen Puro-ihanainen alkaa olla loppusuoralla. Kenties pääsen jo huomenna sen esittelemään. Nyt vaan mietin, että pitäisikö tuota Puroa hamstrata lisää. Oletteko nähneet jo Novitan kevään uuden värikartan? Jotain ihan hassuja akryylilankoja, mutta nyt myös ohutta sukkalankaa "tico ticoa", viimeinkin. Sitä ainakin pitää kokeilla. Puroa lankakartassa ei ole. Toivottavasti se kuitenkin pysyy valikoimissa ja uusia värejä tulee taas syksyllä.

The first Puro loveliness is almost finished. Perhaps I can show it to you already tomorrow. Have you seen the new Spring color cards of Novita? Some funny acrylic yarns, but now also fingering sock yarn "tico tico", finally. I have to try it at least. There is no Puro in the card. I hope it will stay in their selection and there will be new lovely colors in Fall.

Joulusta vielä sen verran, että tällaisia joulukortteja meiltä lähti tänä vuonna maailmalle. Kerrankin yhtä lukuunottamatta (laskuvirhe) kaikki saivat meiltä itsetehdyt kortit. Tytär niitä ahkeroi eniten.

Still a bit about Christmas. Here are some of our cards this year. My daughter made most of them.

4227694169_aa34a64790.jpg

Esikko oli käynyt Hakaniemen hallissa ja ostanut minulle sieltä lahjaksi nämä ihanat pussukat.

I got these lovely pouches from my Firstborn in Christmas. She has bought them in here.

4230163517_50e3dc8f01.jpg

Putiikin nimi on nykyään "Kesäkauppa Epäonnistunut tyttö" ja verkkokauppa löytyy täältä. Googlettamalla löysin pussien tekijästä tietoa, joka kannattaa käydä lukemassa, jos ei ennestään tiedä kuvien historiaa. Minä olen aivan ihastunut näihin tuotteisiin! Kyllä Esikko tietää, mistä mamma tykkää!

Tämän vuoden ensimmäiset langat ovat myös kotiutuneet. Ystäväni soitti minulle Lidlistä ja kysyi siellä myynnissä olevista sukkalangoista, että kannattaako niitä ostaa. No kannattaahan niitä! Pyysin sitten ostamaan minullekin yhden paketin, tietty. Sain sen lauantaina, ihan ilman maksua, hih! Kiitos ystävä! Nyt lankasaldossa on sitten jo heti tämänkin vuoden lankasaldo pakkasen puolella. Nolostunut

I have got the first skeins of this year. My friend called me some day in Lidl and asked me if it is worthwhile to buy their sockyarn. I said yes it is and asked her to buy some for me too. So I got them on Saturday and just for free! Thank you my dear friend!

4244209450_0597a07cee.jpg

Vielä pari päivää lomaa! Ihanaa! Tänään olisi Korian neuletapaaminen, mutta minä menen sen sijaan kummipojan 28v-synttärikahveille. Niin se aikaa kuluu...

Still a couple af holidays left! Lovely!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Enjoy this new week!

1253969965_img-d41d8cd98f00b204e9800998e