Ensiksi, kiitos kaikille sukkakommenteista!
Tekivät minut niin iloiseksi!

Ja seuraavaksi: Koska paketti on jo ehtinyt perille,
niin voin näyttää kuvan myös täällä.

1741169.jpg

Nämä langat lähetin Makepeacelle kiitokseksi Amanda-sukkien nimestä. Hän ehdotti kyllä Isoldea, mutta sen ansiosta mieleeni tuli kirkkaana ajatus Amandasta, rakkaasta mammastani, harmaita sukkia neulomassa ohuilla metallipuikoillaan. Ja niin sukista tuli Amandat. Pakettiin vilahti myös suklaata, joka taisikin olla sekä saajan että perheenjäsentensä herkkua =), mutta kuvanottohetkellä suklaa oli vielä kaupan hyllyllä. Langat ostin Kiseleffin talossa olevasta Sypressi-liikkeestä, jossa kävin ensimmäistä kertaa. Suosittelen lämpimästi! Kauniita lankoja ja erittäin mukava, neulova myyjä!

Muutakin tuli pääkaupungista ostettua, mutta ei vielä kuvattua, joten ne saavat vielä odottaa vuoroaan.

Vielä pieni tiedotusluonteinen asia:
Lauantaina 26. päivä klo 11.00 alkaen on Haminan torilla neuletapaaminen. Minun lisäkseni neulomaan ovat tulossa ainakin Marsu ja Arja. Tervetuloa mukaan kaikki tutut ja tuntemattomat, myös te kaikki blogittomat ystäväni, jotka olette jaksaneet höpsötyksiäni lukea;) Tavataan torilla ja neulotaan tai virkataan yhdessä!

Lopuksi vielä:
Ainolle Sotkamoon suunnattomasti onnea IB-tutkinnon johdosta!!!!

I send those yarns to Makepeace to thank her for giving me the idea to give the name Amanda to my socks. She suggested Isolde, but then I remembered my dear granny Amanda knitting grey socks with her thin metal needles and so the socks got name Amanda. I bought the yarns from Sypressi-shop. It is in Helsinki, in the house of Kiseleff. That was my first visit there and I just loved it! Beautiful yarns and very nice knitting sales lady! =) The whole house is a lovely place. I recommend it warmly!