Abi-tyttäreni puhui taannoin säärystimistä, mutta jotenkin asia painui jonnekin unhon yöhön. Maanantaina hän sitten kysyi, että olenko niitä säärystimiä ajatellut ja että hän tarvitsisi niitä perjantaina. Ups! En ollut ajatellut enkä aloittanut. No tiistaina töistä tultuani kaivelin lankavarastojani, kun uutta lankaa ei kuulemma saanut niitä varten ostaa. Löysin tädiltäni saamat kaksi kerää Jussia, jotka olivat sopivaa maanläheistä väriä. Siitä se sitten alkoi. Aikaahan oli reilusti! Nauru Jotain palmikkoa niihin haluttiin, ja kun näytin tyttärelle Paraphernalia-sukkien kuvan, se oli siinä. Säärystimet valmistuivat eilen, torstaina klo 22.15 eli ihan ajoissa! 

Malli: Muuten oma, mutta palmikkokuvio otettu Paraphernalia-sukista
Kiitos Tainalle mallista!
Lanka: Novita Jussi, väri 2366
75% villaa, 25% polyamidia
Puikot:
Addi pyöröt 4

Menekki:
150 g
74 s, alussa 2o 2n 6 krs, sitten 3o 1n ja 3 x Paraphernalia sopivaan kohtaan, lopussa 2o 2n 11 krs

Pattern: Otherwise mine, but the cables are from Paraphernalia-socks
Thanks Taina!
Yarn:
Novita Jussi, colorway 2366, 150 grams
Needles: Addi circulars size 4
74 st, in the beginning rib: k2 p2, six rows, then rib: k3 p1 and Paraphernalia 3 times, in the end rib: k2 p2, 11 rows

Tykkään lopputuloksesta! Kyllä kannatti jättää tällä viikolla kuoro ja kantri väliin ja neuloa myös tiistaina jäähallin kahviossa ja katsoa kuopuksen peliä lasin takaa. Silmänisku Nyt säärystimet ovat Ruotsinlaivalla abin matkassa. 

Olen tällä viikolla saanut yhden ystävänpäiväpaketin. Se yllätti minut iloisesti.

SUURKIITOS TARJA!

Eilen oli penkkaripäivä, mutta tänäänkin oli jotain jännää. Kuopukseni nimittäin oli juontajana Vanhojen tansseissa. Olin katsomossa illalla ja hyvin meni! Olen ylpeä pojastani. Ensi vuonna on sitten hänen vuoronsa tanssia. Parikin on jo sovittuna. =)

Huomenna on mieheni syntymäpäivä ja ystävänpäivä, siis

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE!

My daughter, the graduate candidate, talked some time ago about leg warmers. Unfortunately I forgot the whole thing. On Monday she asked if I had started them or at least considered to start. Oups! I hadn't. So on Tuesday I digged my yarn stores and found two skeins of Novita Jussi and started to knit. My daughter fancied the Parphernalia socks so I used the cable, too.
I finished these leg warmers yesterday, Thursday at 10.15 pm, very much in time! Silmänisku I am satisfied!

It's the Valentine's Day tomorrow so

HAPPY VALENTINE  TO YOU ALL!