Ensin neuleasiaa. Sukat valmistuivat illalla. Kuvaa niistä vasta, kun ne ovat omistajallaan. Aloitin sitten heti esikon myssyä. Dementia taitaa vaivata, kun aiemmin puhuin virkkaamisesta. Se myssyhän neulotaan. Mallineule on tosi mukavan näköistä. Kuva ei anna sille oikeutta.

1052615.jpg

Meidän perheen isä oli tänään aamuvuorossa, joten ei aamuherätystä sen vuoksi. Mutta kuopus piti viedä mailattomaan yleisöluisteluun puoli kymmeneksi. Hän satutti nilkkansa nivelsiteet kaksi viikkoa sitten ja kuntoutuu nyt pikkuhiljaa taksisin "kehiin", kuten lääkäri-Pekka sanoi. Minä ja tytär kävimme sitten sillä välillä viemässä kynttilän isäni haudalle.

Kuopus teki ruuan ja tytär suklaapiirakkaa. Isukki pääsi pöytään töistä tultuaan. Iltapäivällä olimme kuuntelemassa tyttären matineaa, vain mies ja minä. Ilta onkin sitten kulunut neuloen ja jääkiekkoa katsoen. Harmillisesti Suomen pojat menivät häviämään Ruotsille.

En meinaa enää päästä koneelle ollenkaan. Milloin tässä on kuopus, milloin poika kotona käydessään ja milloin tytär, mieskin välillä. Kuka mitäkin tekemässä, jotakin tärkeää aina kuitenkin. Nytkin kuopus jo hengittää niskaan.

Siis kauniita unia ja mukavaa alkavaa viikkoa!