Kyllä kannatti laittaa kello soimaan viime yönä kahdelta ja herätä katsomaan Suomen peliä. Jännäksi pistivät pojat taas selvän homman, mutta tulihan se voitto lopulta. Minun kannaltani nämä kisat ovat nyt menneet ihan riittävän hyvin. Minulle nimittäin aina riittää se, kun Suomi saa olla mukana loppuun asti ja saan siis nytkin katsoa vielä kaksi Suomen peliä. Ei haittaa, vaikkei sitä kultaista mitalia tulisikaan - eipä se tosin pahitteeksikaan olisi. =)

Yhtään en ole ihme kyllä ollut tänään väsynyt, saihan sitä sentään nukuttua noin viisi tuntia kaikkineen. Peliä seuratessa jaksoin neuloakin, totta kai. Ensin neuloin Samos-jakun kaulusta. Tältä näyttää tällä hetkellä.

2494252999_813c6e3710.jpg?v=0

On niin suunnattoman helppoa ja hauskaa ottaa kuvaa itsestään peilin kautta. Mutta näkyypä tuosta sentään idea. Minua tuo alku miellyttää kovasti, vähän pelottaa jatko. Jospa se ei onnistukaan? Tarkoitus on ommella eteen vetoketju, muuten siitä tulee ihan simppeli, ehkä vähän joustinneuleella kikkailen.

Sitten kun olisi pitänyt vaihtaa Revontulesta puikon päät tähän, niin jatkoinkin sitten mieluummin Revontulta. Niin, niin, miten minulla nyt sattuukaan molemmissa olemaan saman paksuiset puikot - juu. Ja kuten huomaatte kaulusta siis tikuttelin Addeillani.

Mutta Revontuli näyttää tältä kuvattuna sateelta suojassa.

2494295837_9f58e6e5e7.jpg?v=0

Toiset vauvantossutkin tekisi mieli tehdä, erilaiset. Mutta muutakin touhua riittää sekä töissä että kotona. Tytär täytti eilen ne maagiset 18 vuotta ja sukulaisten kanssa juhlitaan sunnuntaina, lauantaina jo kaveripiirissä. Leipoa siis pitää.

"Tillintien Tontulle" terveisiä ja kiitos taas turinatuokiosta. Kesällä sitten rauhallisemmissa merkeissä - eikös?