Illalla Sydämen asialla -sarjan ekaa tuotantokautta katsoessa valmistuivat viimein nämä sukat, jotka on aloitettu jo joskus lokakuussa. Tuota sarjaa on mukava katsoa Esikon ja Kuopuksen kanssa. Hehän kävivät kesällä paikan päällä ja tunnistavat nyt katsoessaan monia paikkoja.

Last evening when we were watching the first season of Heartbeat I finished these socks, finally. I started them already in October.

4218337858_66bdb8ce7b.jpg

Malli: Vanhat kunnon pitsisukat
Lanka: Wollmeise Sockenwolle 80/20 Twin,
Am kalten polar (WD, We are different)

Puikot: Knit Picks Harmony pyöröt nro 2½
Menekki: 95 g
57 s, vahvistettu ranskalainen kantapää 29 s (11-7-11)
Leveä nauhakavennus
Kaikki kuvat

Pattern: Good old Lacy Socks
Yarn: Wollmeise Sockenwolle 89/20, Am kalten polar WD, 95 grams
Needles: Knit Picks Harmony circulars size 2½
57 st, strengthened French heel with 29 st
Flat toe
All the pics

4218338180_3ed7821c40.jpg

Langan väriä oli vaikea saada kuviin oikeaksi, mutta se on kaunista. Se on myös sen verran tummaa, että neulominen oli alkuun aika hankalaa. Valon piti olla tosi hyvä, jotta neulomisesta tuli mitään. Ostin olohuoneeseen jalkalampun ennen joulua, ja se auttoi loppumetreillä.

It was hard to get the right color in the pics but it is very beautiful. it is also so dark that the knitting was a bit difficult at first. I had to have a very good light.

4218338746_23c2b0b474.jpg

Sukista tuli oikein napakat, juuri minun jalkaani sopivat. Vasemmasta sukasta vielä hiukan napakampi kuin oikeasta, jonka neuloin ensin. Silmänisku

The socks are just tight enough for me. The left one even a little tighter than the right one which I knitted first. Silmänisku

Tämä lankahan on nyt sitä, jota kytätään netissä ja huokaillaan, jos satutaan saamaan juuri oikeaa sävyä. Lanka on kyllä ihanan pehmeää ja värit ovat kauniita, joten enpä ihmettele. Minullahan on tätä muutama vyyhti jemmassa. Huiveihinkin tämä on vallan sopivaa.

This yarn is just The One that people are stalking and sighing, if you'll manage to get the right colors. The yarn is lovely soft and the colors are fabulous, so I am not amazed by the stalking. I do have a few skeins in a keeping. It is also very suitable for scarves and shawls.

Toisin on sitten tämä murheenkryyni.

Quite contrary is this poor one.

3889879742_5e09e9205a.jpg

Sisulla aion nämä sukat neuloa valmiiksi, vaikka se on yhtä tuskaa. Eka sukka on valmiina, ja se on kyllä kaunis ja pehmeä, mutta lanka halkeilee kovin neuloessa, on karvaista ja sen paksuus vaihtelee. En tiedä, sattuiko minulle vain huono kerä vai onko tämä lanka nyt vain tällaista. Sukkia en ainakaan tästä enää toiste neulo. Tuskin muutakaan.

I am going to knit these socks with a huge willpower although it causes me such a pain. The first sock is already finished and it is beautiful and soft. But the yarn peels of when knitting, it is furry and sometimes thin and sometimes thick. I don't like at all. I wonder if I just got the bad skein or are all the same. I don't knit any socks again with this yarn. Hardly anything else.

Nyt taitaa olla pakko mennä parsimaan parit lapaset, ennenkuin rakas Esikko palaa takaisin pääkaupunkiin. Parsiminen ei ole intohimoni...

Now I think I must go and repair some mittens before my Firstborn returns to Helsinki. The repairing isn't my passion...

Suloista sunnuntaita!

Have a sweet Sunday!

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e