Tänään on puuhattu joulukorttien kanssa.

1120748.jpg

Tällaisia tänä vuonna. Tutut ja sukulaiset: ehkä joku näistä sinunkin laatikkoosi kolahtaa! Lähes joka joulu olemme osan korteista tehneet itse, joskus jopa kaikki. Viime vuonna teimme lumiukkoja.

1120770.jpg

Niistä tuli hauskoja. Silloin puuhasimme yhdessä tyttären kanssa. Tänään sain korttitehtailla yksin =( Ei huvittanut nuorisoa osallistua. Kyllä he vielä kuitenkin ehtivät, sillä kortteja tarvitaan lisää. Onhan tässä vielä pari päivää aikaa, ennenkuin ne pitää lähettää.

Flunssa meinaa vaivata. Tänään oli kuoron perinteinen joululaulukeikka paikallisessa marketissa, mutta minun piti jättää se väliin. Harmitti. Eilen olin kuitenkin kuuntelemassa Kirvisiä eli tyttären kuoroa Vanhan holviston joulussa. Kauniisti lauloivat taas! Samalla tietysti katsastin myyntipöydät ja mukaan tarttui pari tonttua ja muutama kynttilä. Tuo Bastioni on kyllä vallan ihanteellinen paikka joulumyyjäisille - siellä on tunnelmaa. Säähän oli mitä kenkuin eilen. Tänään Kirviset lauloivat siellä myös, mutta ulkosalla, koska oli sentään poutaa. Mies oli kuskaus- ja kuunteluvuorossa tällä kertaa.

Illalla ehdimme Annen- ja Annin-päiville. Onnea kaikille muillekin samannimisille! Sukka edistyi siellä jonkin verran.