670648.jpg

Nyt on rippijuhlat vietetty! Kaikki meni oikein hyvin. Vieraita kävi yhteensä yli 60 isosineen ja pappeineen, joten hulinaa riitti. Minulla oli lainassa Marttojen kupit ja iso kahvinkeitin ja pitopalvelua pitävän ystäväni lautaset ja ruokailuvälineet. Keittiössä häärivät rakkaat ystäväni Merja ja Ritu omien tyttärien ohella.
HEILLE SUURENSUURET KIITOKSET!
Minä sain rauhassa pitää seuraa vieraille ja nauttia, kun he huolehtivat upeasti tarjoilut. Kaikkea oli lähes riittävästi, mitä nyt kotikalja loppui heti alkuunsa, mutta onneksi simaa riitti iltaan asti.

Kirkossa minusta oli erittäin koskettavaa, kun kaikki rippilapset lauloivat "Kuljeta ja johda" täysin sydämin, myös pojat, joita olikin leiriläisistä suuri osa. Ylläoleva kuva on juuri tuosta hetkestä. Kuopus tykkäsi leiristä, kaikki oli kuulemma mukavaa siellä, niin kaverit, isoset, vetäjät - kaikki. Hienoa!

Sääkin suosi meitä. Yhtään ei satanut eikä ollut myöskään liian kuuma. Ulkona tarkeni istua ja vasta iltamyöhään alkoi sataa. Viimeiset vieraat lähtivät vasta puoli yhdentoista maissa.

Tässä osa pojan saamista kukkasista.

670573.jpg

Tänään kävimme Anttilassa ja ostimme Singstar-karaokepelin. Parhaillaan tuolla olkkarissa omat kolme ja kaksi pikkuserkkua laulaa kailottavat innoissaan. Kyllä minäkin jo kokeilin todetakseni, että vaikeaa on ja vaatii harjoitusta. Mutta hauskaa se on!

No juu, tunnustan. Ostin minä lankaakin. Tuo Sofia oli tarjouksessa ja ajattelin siitä lyhythihaista kesäjakkua itselleni. Mallista ei ole hajuakaan. Olisiko kellään antaa vinkkiä?

670571.jpg

Arja on tekemässä tilausta GetKnittedistä. Minä sieltä ihan vaan muutaman sukkalangan tilasin...

Ai nuo pelikortit? Kuopus kerää pelikortteja ja nuo tarttuivat kassalla käteen. Sopivat jotenkin hyvin kuvaan lankakerien kainaloon!

Nyt taitaa sohvannurkka ja jakuntekele vetää puoleensa,
mutta ensin täytyy varmaan vähän surffailla teidän blogeissanne katsomassa, mitä ihanaa olette saaneet aikaan!

Kiitos myös teille onnitteluista!