Martta-kerhon kuvasta sen verran, että vain PäiviS arvasi oikein. Minä olen kuvassa se keskimmäinen. Kaikki muut neulovat sukkapuikoilla, ja niitähän minä en käytä oikeastaan ensinkään vaan neulon kaiken pyöröillä. Hymy

Only PäiviS guessed it right. I am the one in the middle  of the pic. I don't use double pointed needles at all, only circulars.

Autoin taannoin Tuita lähettämällä hänelle lankaa, ja Tui puolestaan palkitsi minut omalla maksullisella sukkaohjeellaan. Kiitos Tui mukavasta ohjeesta! Eilen sukat sitten valmistuivat täällä Rukan maisemissa, ja yritin niitä sitten tuossa kuistilla kuvata.

I helped Tui by sending her some yarn and then she sent me her paid sock pattern. I finished the socks yesterday and I tried to take the photos on the porch.

6944261007_f863846b69.jpg

Malli: Mile High Club, Taija Elo, Ravelryssa
Lanka: Sukka-Puffa, väri Vanharuusu
75% villa, 25 nylon
Puikot: Knit Pron puupyöröt nro 2½
Koko: 39
Menekki: ehkä 70 g, tarkistetaan kotona
Aloitettu varpaista
Tarkemmat tiedot täällä

Pattern: Mile High Club by Taija Elo, in Ravelry
  Yarn: Sukka-Puffa, colorway Vanharuusu, 70 grams perhaps
75% wool, 25% nylon
  Needles: Knit Pro Wood circulars size 2½
Size: 39
 Toe-up

6944262115_3645762cb9.jpg

Aloitin sukat siis varpaista, mutta silmukkamäärä ja kaapelikuviot ovat ihan ohjeen mukaiset. Niitä olikin hauska neuloa! Kantapää on jälleen tuo Spice-man -kantapää, johon olen nyt kovasti tykästynyt. Tällä kertaa neuloin kiilaosan ihan oikeaa ja tein lisäykset kantapohjanpuoleiseen reunaan. Ei paha.

So I started these socks from the toes, but the number of the stitches and the cables are just like they are in the pattern. I loved to knit the cables! The heel is again the Spice-man heel. I am very fond of it. This time I knitted pure plain and made the increases on the other side. Not bad.

6798149616_74d295bf14.jpg

6798148516_c5d2344dc1.jpg

Vielä kun noista lisäyksistä saisi samannäköiset kummallakin puolella...

If I only could make the increases similar on both sides...

Mutta tykkään kyllä. Näistä olisi voinut neuloa jopa pidemmät, koska lankaakin jäi. Mutta ihan polvisukkiin se ei kuitenkaan olisi riittänyt. Tämä oli eka kerta, kun neuloin Puffa-lankaa. Tykkäsin, ja värihän on aivan ihana!

But I like! And I like the yarn too. Also the color is just lovely!

Loma alkaa lähetä loppuaan, sniif. Joka päivä olen käynyt kävelemässä ja nauttinut maisemista. Huomenna onkin jo aika lähteä kotimatkalle kylpylän kautta. Kyllä tämän varassa taas jaksaa.

The holiday is over soon. I have been for a walk every day and enjoyed the view. Tomrrow it's time to go home.

6946340637_f3ec80bfd9.jpg

Hyvää viikonloppua sinulle!

toivottelee

Hepsi