Eilen illalla elokuvaa katsellessa valmistuivat uudet kesäsukkani.

737146.jpg

Malli: Tippi Tippistitch-blogista
Lanka: On Line Supersocke 100 Bambus
Puikot: 2½
Menekki: n. 55 g
Silmukoita alussa 56, joustinreunan jälkeen lisätty 4 s -> 60 s
Tiimalasikantapää 36 s:lla
Kantapään jälkeen lisätty 4 s -> 64 s
Jonkun matkan päässä kavennettu ne 4 s pois -> 60s
Sädekavennus

Näistä tuli hyvät perussukat minulle itselleni, ihan sopivatkin. Tuon tiimalasikantapään kanssa täytyy aina vähän suunnitella, mutta näillä mitoilla se istuu jalkaani kerrassaan hyvin. Lanka oli mukavaa neuloa ja pinnasta tuli elävää. Sukka tuntuu myös jalassa mukavalta. Saa nähdä, kuinka kestää käytössä.

Nyt ei ole kesken kuin yksi työ Fifi III. Uudet sukat täytyy varmaan heti laittaa puikoille ja Sofiasta jonkunlainen lyhythihainen jakku. Malli on vaan vieläkin vähän hakusessa. "Tomaattia" myös olen ihaillen katsellut. Sitten vielä Taiska oli tehnyt aivan upean sellaisen! Siihen lankoja jo vähän katselin Porvoosta, mutta en löytänyt tai raatsinut ostaa. Nyt varmaan tilaan ne Rellanasta Vertsun kautta.

Eilen tilastoin lankani, joten nyt tiedän, mitä minulla on. Eikä minulla ole kuin reilut viisi kiloa! Sehän on tosi vähän. Tosin siitä kyllä puuttuu kaikki Nallet ja Seiskaveikat, ne täytyy vielä käydä läpi. Ja puuttuu siitä erinäinen määrä sekalaisia vanhempia lankojakin, mutta niitähän ei lasketa...

Perjantainen kesäteatteriesitys oli hyvä. Kyseessä oli siis Haminassa ensi-ilta "Aina joku eksyy". Merkittävää oli myös se, että esityksen on ohjannut entinen oppilaani Janne Lonka! Minä tykkäsin! Suosittelen! Ja kiitos Petrille, yhdelle näyttelijöistä, joka hommasi meille liput!

Mukavaa ja toivottavasti sateetonta sunnuntaita!