Iltamenoa jälleen, mutta ehdin sentään vähän ennen sitä ja sen jälkeen neuloa. Gilmoren tytöt alkoi uusintana ihan alusta - ihana sarja! Sen katsoimme boxilta yhdessä tyttären, tyttären ystävän ja kuopuksen kanssa. Voi sitä nasevaa sanailua ja huumoria. =)

Tämä tuli eilen:

On näköjään muuttanut nimeään, mutta mallit ovat jälleen upeita. On siellä ne pari Tikrunkin ohjetta, ja täytyy sanoa, että se nainen on mestari!

Sunnuntai-iltana piipahdin Arjalla hakemassa Amerikan ihanuudet.

Knit Picksin lankoja siis, myssyiksi haluavat nämäkin, sitten isoina. Kunhan nyt hetken kaapissa varttuvat. Ja näitähän sitten pommiksi luultiin =). Lisää voit lukea Arjan blogista.

Nyt jos vaikka menisin sänkyyn lukemaan Kyyhkystä, se kun pitää huomenna palauttaa. Siis jälleen kauniita unia!

Also some going this evening but still had a little time to knit before and after it. We watched Gilmore girls, which started as a re-run from the beginning. What a lovely series!

I got the new VK yesterday. It has changed its name. It is now Designer Knitting, but the patterns are as good as before. There are also a couple of Tikru's patterns, and wow, that lady is a maestro!

I picked also those American lovely ones from Arja, Knit Picks yes. They want to become hats when they have grown a bit. =)