Niin tuli hääpäiväiltaa vietettyä Merenlahdella. Ja sehän sopii oikein hyvin. Meidät on vihitty nimittäin samana päivänä emmekä silloin päässeet toistemme häihin. Tässä me naiset nyt siis nostamme maljaa kaikille niille 26 vuodelle!
794014.jpg
Ystäväni oli tehnyt vallan herkullista täytettyä, kuorrutettua kukkakaalia, NAM! Sitä täytyy joskus tehdä kotonakin. Syömisen jälkeen kävimme sitten saunomassa mökillä ja uimassa Saimaassa. Minäkin uskalsin, jopa kahdesti, vaikka aikaa se ensin veikin...

Torstaina sitten kiertelimme kaupungilla ystäväni toimiessa kärsivällisenä oppaana. Kahdessa lankakaupassa käytiin ja niistä toinen, Käsityöliike Pyöröpuikko, olikin aivan ihana paikka. Siellä olisin voinut olla vaikka kuinka kauan hypistelemässä lankoja ja selaamassa ohjeita. Maltoin kuitenkin mieleni ja ostin vain nämä:
794016.jpg
Pirtin Kehräämön liukuvärjättyä villaa huiveihin ja yhdet kullatut Addit. Niissä ei myyjän mukaan ole nikkeliä.

Syömässä kävimme Linnoituksen Krouvissa, ainakin riistäpyörykät pippurikastikkeella olivat herkulliset. Niin ja kyllä me täälläkin kävimme ihastelemassa:
794013.jpg

Ja tietysti tuli myös kevennettyä sydäntä puhumalla ja puhumalla.
Maailma on taas paljon parempi paikka!
KIITOS TARU-YSTÄVÄNI KOVASTI VIERAANVARAISUUDESTASI JA HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Eilen sitten kuuntelin Joutsenon Taidekesän päätöskonsertin nuoria taitavia muusikkoja ja toin tyttäreni kotiin kahdeksi yöksi. Huomenna hän nimittäin lähtee vielä viimeiseksi lomaviikoksi pohjoiseen.

Kädetkin ahkeroivat. Salainen työ on jo reilusti yli puolen välin ja eka sukkakin humpsahti kantapään yli. Kyllä ne siitä...

Ai niin, arvatkaas muistinko ottaa Sofia-lankaa malliksi mukaan, jotta olisin voinut etsiä sitä nappia? KÄÄK!