Kovasti paljon kiitoksia toppi-kommenteista.
Helmis: Valmiina toppi painaa n. 650g, Oliviaa meni vajaa 400g ja Cottonellaa sitten kai se 250g noin. Nyt ei tullut laskettua keriä, koska Cottonella oli ikivanhaa ja marinoitunutta. Oliviat ostin äskettäin. Lisäsin menekin myös tuohon edelliseen postaukseen.

Minustakin on siis tullut välineurheilija tässä neulomislajissa. Sain nimittäin eilen postissa elämäni ensimmäiset silmukkamerkit, IHANAT! Ne on tehnyt Himmeen kuosin Petra.

564624.jpg

Ja kuten huomaatte, yksi niistä pääsi heti käyttöön,

564646.jpg

vaikkei se nyt olisi tässä pipontekeleessä ollut niin välttämätön, mutta kun se on niin ihku siinä keikkumassa. Kiitos paljon Petralle!
Lisää merkkejä on vielä tulossa Tarjalta. Nekin ovat tosi kauniita, kuvassa olen nähnyt.
Sitten minulla on tämä välinepuoli hallussa. Merkit olisivat olleet kovasti tarpeen toppia tehdessä. Parhaimmillaan minulla oli siinä 5 lankalenkkiä merkkeinä!

Tänään kävin myös läpi puikko- ja koukkuvarastoni. Aion niistä tehdä yhteenvedon omalle sivulleen, kunhan ehdin. Yksi merkillinen seikka paljastui: Olen joskus kauan sitten ostanut sukkapuikot n:o 2½. Uuden puikkomittarin mukaan niistä puikoista kaksi oli tuota kokoa, mutta 3 kokoa 2,75 !!! Höh! Jos noin on useastikin, niin ei ole mikään ihme, että neuleesta tulee epätasaista.
Onko kukaan muu havainnut tuollaista?
Vertauksen vuoksi mittasin myös vasta äskettäin ostetut uudet 2½:n puikot ja ne ovat kaikki täsmälleen saman paksuisia.

Nyt katsomaan Suomi-Italia lätkäpeliä ja neulomaan!
Mukavaa lauantai-iltaa itse kullekin!