Vanhempi poikani pyysi minua neulomaan kaverinsa 1-vuotissynttäreitään juhlivalle tyttärelle kesäpipon. Tietysti minä tartuin tilaisuuteen pistää palmikkojakun hihat hetkeksi tauolle ja neuloa jotain pienempää ja somempaa.

My older son asked me to knit a summer beanie for his friend's one year old daughter. Of course I pounced on the chance to knit something smaller and cutier than the sleeves of the cable jacket.

5693369359_107f477488.jpg

Malli: Bluebell- ja Rose-kesäpipot, Pia Tuononen (Ravelryssa)
Lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo Dk, 80% bambu, 20% villa
värit
153 ja 135
Puikot
: Addi pyöröt nro 3½
Menekki: reilut 50 g

Pattern: Bluebell- ja Rose-kesäpipot by Pia Tuononen (in Ravelry)
Yarn:
Sirdar Snuggly Baby Bamboo Dk, 80% bamboo, 20% wool, a bit over 50 grams
colorways 153
and 135
Needles: Addi circulars, size 3½

Tämä malli on ollut mielessäni jo pitkään ja viimeinkin sain sen toteuttaa. Ohje oli oikein hyvä - kiitos Villapallolle! - ja lankakin oli mitä mainiointa, tuttua ja turvallista. Neuloin ihan ohjeen mukaan, ja ilmeisesti myssystä tuli ihan sopiva. Ihan varma en ole. Toivottavasti joskus saan kuvan tytöstä pipo päässään. =) Luultavasti näitä tulee neulottua joskus lisääkin.

This pattern has been in my mind for a long time and finally I managed to carry out it. The pattern was great - thanks to Villapallo! - and the yarn was also magnificent and familiar.

Tänään on vietetty äitienpäivää, ja kaikki lapseni ovat olleet kotona. Mikäs sen mukavampaa! Ja hei, palmikkojakusta taitaa tulla hyvä. Silmänisku

We have celebrated Mother's Day here in Finland today and all my children have been at home. How wonderful! And hey, it looks like the cable jacket is going to be fine. Silmänisku

Oikein mukavaa äitienpäiväiltaa juuri sinulle!

Enjoy your Mother's Day evening!

toivottaa

Hepsi