... näyttää teille tässä kohtaa upea kortti, mutta kuinkas ollakaan. Kortti komeilee työpaikan pöydällä, juu. Niin että näytän sen sitten seuraavalla kerralla. Malttakaa odottaa, kannattaa.

Kerronpa sitten, että jostain kumman syystä Samos-jakku on nyt aktiivisesti työn alla. Neuloin sitä jopa autossa maanantaina, kun kävimme Esikkoamme ilahduttamassa Oulunkylässä. Nyt alkaa olla jakun pituus jo niissä mitoissa, että pitää huomenna ostaa vetoketju, jotta tietää, milloin lopettaa. Kivalta näyttää tässä vaiheessa, mutta vielähän minä sen onnistun pilaamaan...

Ennen pääsiäistä lainasin kirjastoautolta usemman neulekirjan, mm. nämä:

3424136992_2c96606629.jpg?v=0

Tuo päällimmäinen on etenkin aivan hurmaava! En tiedä, tuleeko siitä mitään tehtyä, mutta kuvat ovat ihania. Vai mitä sanotte?

3423329387_a5325eed50.jpg?v=0

3423329587_f34491f5a4.jpg?v=0

Neuleet ovat myös hurmaavia, vanhanaikaisia, mutta aivan sopivia myös nykyaikaan.

Tuli muuten käytyä viikonloppuna Amazon-ostoksilla. Nolostunut Pari luullakseni ihastuttavaa sukkakirjaa on jo matkalla kohti uutta kotia.

Aloitin myös sukkia seiskaveikasta ihan vanhaan perinteiseen pitsineuletyyliin. Eka sukka on jo valmis, mutta kuvaa en ole ottanut. Näytetään ne sitten vasta valmiina tällä kertaa.

Eilen en ennättänyt Kotkan neuletapaamiseen työesteiden takia, mutta lauantaina olen ainakin näillä näkymin tulossa Ogeliin Lankamaailma Nordiaan. Muutama blogituttu on myös ilmoittanut tulostaan, joten siellä nähdään. Niin ja kesällähän sitten me kaikki neulojat kokoonnumme Neuleretriittiin, eikös?

Kohta lähdemme jäähallille kauden päättäjäisiin. Ihan sen takiahan se JYP jo eilen päätti oman kautensa KULTAAN, kun meillä on tänään menoa. Hih! Kyllä minä olin onnellinen!

... to show you a great card just here. But I forgot it at work. =( So you have to wait till the next time.

Then I must tell you that the Samos-cardi is very much in progress for some unknown reason. It is already about so long that I need to buy a zipper. It looks nice so far but I might still manage to spoil it...

I borrowed several knitting books at the mobile library before Easter. At least one of them is just charming. Or what do you think? Lovely pics and lovely patterns!

I started also new socks with Novita 7 Veljestä and with an old traditional lace pattern. The first one is finished but I haven't taken a photo. Let's show them only when they are totally finished.