Niin tuo sää taas muuttui "tutun" kesäiseksi. Voi hyvällä omalla tunnolla istua sisällä ja saada hartiansa jumiin istumalla koneella... No asiassa olen kuitenkin ollut. Käänsin tai yritin kääntää vauvan tossujen ohjeen eräälle amerikkalaiselle, kun hän sitä minulta Ravelryssä pyysi. Oli rankkaa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Nyt on myös Risuaita-sukkien ohje julkaistu Ravelryssa englanniksi nimellä Roundpole Fence -socks. Oli vielä rankempaa. Huh! Tarpeelliset linkit löytyvät tuolta laatikosta. TUULIALLE suurkiitokset avusta nimiasiassa ja kiitos muillekin neuvoja antaneille!

Lisäsin myös Ravelryssä kaikkiin omiin ohjeisiini linkit suomenkielisiin vastaaviin. Ajattelin, että jospa ne silloin on helpompi halutessa tallettaa muistiin. Käykääpä katsomassa räveltäjät.

Ainakin yksi on tehnyt ohjeellani sukat. Piipahtakaapa ihastelemassa Rouva Oranssin Kantritytön kesäsukkasia. Ovat ihanat!

Kuvana tällä kertaa myyrä mokoma Matikaisen tekosia uudistetussa kukkapenkissämme kolmen viikon takaa.

1706848.jpg

Arvatkaa, suututtiko? Onneksi se ei enempää ole siellä myllännyt ja uudet perennat ovat saaneet kasvaa rauhassa.

Jos nyt vaikka menisi ensin syömään - kaalisoppaa sunnuntain kunniaksi =) - ja sitten neulomaan niitä kaapelisukkia. Nimi on vielä hakusessa. Onko ehdotuksia?