Jep, jep! Kaksi lahjaa valmiina. Toisen neuloin eilen lätkäreissulla Espooseen ja takaisin (iltapeli 20:30, kotona olimme vasta yhden jälkeen), ja se ensimmäinen valmistui ennen lähtöä kotona. Kunnon kuvia ette nyt saa, mutta tällainen pieni maistiainen sallittakoon:
Yep, yep! Two gifts are ready. I knitted the other on the bus when I was along with my son's ice hockey team on their match trip ( night match, started at 8:30pm, we were at home only after 1:00am), and the first one was finished at home before leaving. You are not going to get real pics, just only a little sample:

3106197305_0630f7c379.jpg?v=0

Joulun jälkeen sitten kunnon postaukset kaikista. Seuraava lahjakin on jo puikoilla, hahtuvasta tällä kertaa. Tänään pitää kuitenkin laittaa joulukortit kuntoon. Ensimmäistäkään korttia en ole tänä vuonna itse tehnyt, mutta runot sentään olen tulostanut valmiskortteihin laitettaviksi =). Tyttären tekemistä korteista ehkä jokunen riittää myös meille yli omien ystävien.
Real posts then after Christmas. The next gift is already on the needles, pre-yarn this time. Today we have to put the Christmas cards in order. I haven't done a single card by myself this year, my daughter has made a few. Maybe we can use a couple of them.

Nyt siis korttihommiin ja sitten neulomaan. Illalla on luvassa myös Oriflame-pikkujoulut! Niin ja Idols-finaali - jännää!

Oikein mukavaa kolmatta adventtisunnuntaita sinulle!