Eli kävin siis viemässä tyttären pianonsoiton mestarikurssille Joutsenon Opistoon. Paikka näytti varsin viehättävältä ja kodikkaalta.

775730.jpg

Tässä kuva asuntolasta. Kurssi kestää ensi perjantaihin asti.

Paluumatkalla kävin Annukassa lähinnä SNY- ja karkkiostoksilla. Innostuin vielä piipahtamaan tyttären kummeilla Lappeenrannassa iltapäiväkahvilla. Siinähän sitä aikaa vierähtikin. Tämäkin päivä on siis mennyt käsitöihin koskematta.

Eilen illalla myöhään vasta huomasin, että olin taas saanut paketin.
Katsokaas, mitä sain!

775731.jpg

Tämä on siis se Minnien lupaama inspirointipalkinto. Ihanan väristä sukkalankaa, elämäni ensimmäiset bambupuikot ja herkkuja, jotka on jo syöty. KIITOS MINNIE! Tuosta langasta tulee sukat ihan minulle itselleni. Värikin sen jo kertoo!

Onko kenelläkään kokemusta tai tietoa siitä, että mahtavatko Addin puikot sisältää nikkeliä? Kysyin sitä Menitan myyjältä ja hän oli sitä mieltä, että varmaan niissä on nikkeliä, koska niissä ei ole mainintaa siitä ettei sitä olisi. Meinaan vaan, kun minulla on nikkeliallergia ja neuloin Sofia-jakun Addi-pyöröillä ja sormet menivät rikki samoista kohdista kuin joskus ennenkin. Varma en ole, johtuiko puikoista, mutta saattaa olla. Jos näin on, niin onneksi en ole ostanut kuin kahdet metalliset Addi-pyöröt.

Tämä kirjoitus on ollut tekeillä lähes pari tuntia, sillä puhuin välillä ystäväni kanssa puhelimessa pitkään. Jospa nyt lopettaisin ja neuloisin edes vähän, vai virkkaisinko, vai aloittaisinko jotain uutta vai...