Kävin päättämässä arvontaan osallistumisen tähän kellon lyömään. Kiitos kaikille osallistuneille! Arvonnan suoritan, kunhan ehdin. En kuitenkaan vielä tänään.

Viimeisiä viedään myös Silver Bellessä. Muutamia kerroksia on vielä neulomatta takakeskikaitaleesta + kaulus. Ja sitten on tietenkin vielä edessä se kenkuin työ, kasaaminen. Jakusta saattaa jopa tulla melko sopiva, uskaltaa tää varovasti arvella. Nappejakaan ei vielä ole. Tässä Belle uskaltautui uudistetun saunan lauteille.

2361841654_2e53475642.jpg?v=0

Ihan niinkuin saunan tunnelmaan kuuluu, hiukka hämyisenä. Näin lähelle kiuasta uskalsi hän - no ei se kiuas ollut kuin muhimistilassa.

2361010387_2a2bf96cc8.jpg?v=0

Olemme olleet Helo Rondo -kiukaaseemme tyytyväisiä. Löylyt ovat mukavat ja sopivat ja ennen kaikkea helposti saatavilla. "Aina valmiina!"

Vielä loppuun kuva pääsiäisaamun aamiaispöydästä.

1408499.jpg

Rairuohopurkki on koulussa arkarreltu ja varmaan monelle tuttu omilta kouluvuosilta, kuten arvontakommenteissanne kerroitte. Piirakkaa leivoin silloin aamusella. Ja tuo kananen on perheellemme muninut jo varmaan yli 20 vuotta joka pääsiäisenä! Varsin ahkera kananen!