Eilen illalla seitsemän pintaan kotiuduimme, tai minä kotiuduin. Tyttärelle ei tämä reissaaminen riittänyt vaan hän jäi vielä viikonlopuksi siskolleen Hesaan.

Matka oli erittäin mukava ja elämyksellinen! Meidät otettiin erittäin lämpimästi vastaan ja meistä pidettiin hyvää huolta. Kuoron konsertit menivät hyvin, niissä oli runsaasti yleisöä ja lapset jaksoivat hienosti.

Mutta ikäviäkin juttuja sattui:

1. Kamerani luultavasti varastettiin heti Prahan lentokentällä menomatkalla eli tämä postaus ei sisällä kuvan kuvaa. Niitä saan vasta sitten, kun tytär kameroineen kotiutuu.

2. Minulla ja sukulaistytöllä oli todella vatsatauti, kuten tarkkaavainen Sny:ni jo oli huomannutkin Kirvisten matkablogista. Puolitoista vuorokautta meni maatessa ja Jesenikiin paremmin tutustumatta. Kuuntelematta jäi yksi kuoron konsertti ja
toiselta potilaalta laulamatta kaksi.

3. Prahassa hotellissa kävi ensimmäisenä yönä varkaita. Eräältä meidän ryhmämme äidiltä ja kahdeksalta muulta oli varastettu lompakoita ym. Siis huoneisiin mentiin matkalaisten siellä nukkuessa. HUH!

4. Ensimmäistäkään lankakauppaa en löytänyt eivätkä löytäneet muutkaan. Viimeisenä iltana esiintymään mennessämme näimme eräässä kangaskaupassa myös lankakeriä, mutta sinne en enää ehtinyt. Siis lankaa *nyyhkii* en saanut ostettua.

Jotain matkalla valmistuikin, mutta siitä myöhemmin.
Kiva on matkustaa ja nähdä maailmaa, mutta kiva oli tulla kotiin!