Perjantai-iltana valmistuivat nämä sukat. Kuvat ovat mitä ovat, mutta ei voi mitään. Kai niistä jotain näkee.

I finished these socks on Friday. The pics are what they are, but couldn't help it. I hope you stand.

Malli: Froot Loop, Knittystä
Lanka: Villamokan Mokkasukka, väri Niiskuneiti, saatu TiinaP:ltä
Puikot: Knit Picks pyöröt 2½
Koko: 39-40
Menekki: 65 g

14 mallikertaa varressa ja 19 terässä, sitten heti kavennukset
Pattern: Froot Loop, from Knitty
Yarn: Mokkasukka from Villamokka, colorway The Snork Maiden, 65 grams
Needles: Knit Picks circulars 2½
Size: 39-40
14 pattern repeat in leg and 19 in foot before decreasings


Tykkäsin kovasti neuloa näitä sukkia. Mallineule oli minulle ennestään ihan uusi, hauska, ja aivan erilainen kuin aiemmin opitut kavennukset ja langankierrot. Nämä sukat aloitettiin varresta, joten ekaa kertaa neuloin myös näin päin tehtyyn sukkaan ranskalaisen kantapään. Tuntuu istuvan hyvin jalkaan ja oli helppo tehdä ohjeen mukaan.

Ja tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun neuloin Mokkasukkaa. Ihana lanka! Onneksi sitä on vielä toinen vyyhti varastossa, kiitos Tarjan. Ja nämä sukat ovat sitten ihan minun! Kiitos tästä langasta siis kuuluu TiinaP:lle, jolta olen saanut tämän langan ja jonka blogia kovasti odottelen! Terveisiä Tiinalle!


Muutama myssy pitäisi neuloa, mutta jotta totuus ei unohtuisi, aloitin heti perjantaina ihan tavisukat Fabelista, ja kärjestä. =) Kovin pitkään tuntuu menevän, ennenkuin värit alkavat juosta taas alusta - vai alkavatko? Meinaan vaan, kun ajattelin aloittaa samalla toista sukkaa, mutta en oikein löydä siitä samaa värikohtaa millään. Muuten Fabelkin tuntuu mukavalta uudelta tuttavuudelta.

Arvontaa on sitten luvassa lähipäivinä, pyynnöstä ja koska tuo laskuri on pyörähdellyt niin hurjiin lukemiin. Ihanaa, kun täällä on kävijöitä! Kiitos siitä!

I like to knit these socks a lot. The pattern was new for me, fun and totally different than all the others. The heel is French and this was also the first time I knitted that kind of a heel in a top-down sock. It feels fine and was easy to knit according to the instructions.

This was also my first time to knit with this yarn, Mokkasukka. Wonderful yarn!

I should knit some hats but I started new socks with Fabel and from the toe =) so that the truth will not be forgotten! I wonder how long will it last until the colors start from the beginning or will they? I tried to start the other sock but couldn't find the same color. Otherwise Fabel seems to be also  nice yarn.

You are in for some lottery in the near future, but not yet. Because of a request and because of the counter. It's so nice you have been visited here! Thanks for that!