Neuloinkin ne Huopaslapaset valmiiksi äsken. Alkoi vaivata, kun olivat niin kauan keskentekoisena korissa. Kunhan nyt saan ne vielä pesukoneeseen huopumaan, viimeistään torstaina, niin ovat sitten ihan valmiit. Ainakin toivottavasti... Huomenna taitaa olla hiukka kiire päivä.

493122.jpg

Neuvokaapa minua ensikertalaista: Miten olette peukalon liikaa huopumista estänyt pesukoneessa? Ohjeissa puhutaan muovipussista, mutta miten sen saa pysymään siellä peukalossa? Saattaa olla ihan hullu kysymys, mutta mietityttänyt on. Ja onko kenellekään käynyt niin, että peukalo ois vallan niin kovasti huopunut, jotta on jäänyt ihan mytyksi? Toivottavasti saan neuvoja, ennenkuin ehdin laittaa lapaset koneeseen.

Valitettavasti en saanut kuin kaksi kommenttia tuohon fontti-kysymykseen. Voisiko siitä sitten päätellä, ettei se useimmille ole kovinkaan suuri asia. Koko on varmaan tärkeä, jos on vähänkin heikko näkö, kiitos JaanaM:lle!
Tuon ääkkösten väärin näkymisen olen itsekin joskus huomannut, mutta olen luullut sen johtuvan jotenkin Vuodatuksen häiriöstä, koska se on sitten aina korjaantunut itsestään.

Muutakin häikkää on näköjään ollut. Tänäänhän tuo ilmainen kävijälaskuri lakkasi näkymästä. Kun olen itse vielä niin uusi ja tumpelo näissä blogi-jutuissa, niin mietin, että onkohan niin käynyt aiemminkin. En ole nimittäin kenenkään muun nähnyt ihmettelevän tätä asiaa.

Tulipa tästä nyt pitkä tarina. Jos jaksoit lukea tänne asti, niin HYVÄÄ YÖTÄ!