Nyt vasta ennätän laittaa kuvaa langoista + kauniista korista, joilla TiinaP minua tiistaina hemmotteli. Katsokaa ja ihastelkaa:

Just now I have time to show you, what TiinaP gave me as a souvenir on Tuesday.

3728428495_15e4d02388.jpg?v=0

On Mokkasukkaa, Cherry Tree Hilliä, Viron villaa, Perua, Freedom Spiritiä ja Funnya. ( Kuvia lisää Flickrissä.) Wau! Tämä oli iso yllätys minulle! Suurkiitos Tiina! Ilahdutit minua suuresti jo sillä, että ehdit tapaamaan minua kiireisen matkaohjelmasi ohessa. Oli tosi mukava nähdä! Toivottavasti tapaamme pian uudestaan Hämeenlinnassa!

So many lovely yarns. More pics in Flickr. Wow! This was a big surprise for me! Thank you Tiina a lot!

Meillä on meneillään jonkunlainen kulttuuriviikko. Silmänisku Eilen olimme kesäteatterissa Neuvottomassa katsomassa ja nauramassa "Maksettua rakkautta". Tänään menemme Haminan kesäteatteriin, joka on ensimmäistä kertaa Bastionissa. Siellä saa ensi-iltansa "Saatana saapuu Kolsilaan". Sunnuntaina, mikäli sää sallii, on vuorossa Korvenkylässä "Teuvo ja paperitaivas". Että silleen.

Yesterday we were at a summer theatre in Neuvoton. Today we are going to another one and on Sunday to the third one. So we have now a culture week. Hymy

Mansikoita on pakastettu. mutta on neulottukin. Lacy Baktus on jo yli puolen välin ja Lace Ribbon -huivi vielä pitemmällä. Kyllä ne siitä valmistuu.

We have frozen some strawberries, but I have also knitted. Lacy Baktus is already over halfway and so is the Lace Ribbon Scarf. They will be finished some day.

Eeva-Liisalle Lappeenrantaan terveisiä! Kiva että seuraat blogiani!