Neuloa minä osaan - kyllä - mutta toisenlaisia käsitöitä en niinkään hallitse. Se tuli taas todistettua, kun olin eilen opettajien toimintatiimassa paikallisessa käsityöyrityksessä Kissanviiksessä. Askartelimme kynttilälyhdyt. Kissanviiksi on ihana paikka ja neuvot olivat hyviä. Kiitos Merjalle! Oppilaat eivät välttämättä olleet yhtä hyviä, ainakaan tämä oppilas. Kotiin tultuani mies ja jälkikasvu nimittäin hiukka ihmettelivät, että tuotako pitäisi nyt sitten kehua...

I sure can knit - yes - but I don't master different kind of handicrafts as well. I noticed it again yesterday when I was busy in local handicraft firm Kissanviiksi with other teachers. We were making candle lanterns. Well the place was great and so were the advices. The pupils weren't necessarily. At least my hubby and the kids were a bit confused when I showed them my lantern and waited for some praises...

4139322760_411f9474bb.jpg

Kuten näkyy, paloi siinä jo heti eilen tuikku ja loi tunnelmaa. Ja on se ainakin ihan oma tekemä! Mutta ei löisi leiville tuo, vaikka hauskaa olikin. =)

As you can see there was a candle lightning already last evening. And the lantern is made by myself, but I am not very proud about it...

Noro-hupparia ei ole vielä yhtään kursittu kokoon, sori. Ehkä nyt viikonloppuna. Siinähän ei ääntä tarvita. Se on nimittäin yhä hukassa.

I haven't sewed Noro hoodie at all yet, sorry. Maybe this weekend. I don't need my voice in sewing. It is still missing, you know.

Niin, että missä minä sitten tänä iltana olin? No kaupungin pikkujoulussa juu. Oli kivaa. Hyvä ruoka, hyvä seura, sopivasti juomaa - parempi mieli. Nyt kauniita unia ja hyvää pikkujoulua sinullekin!

So where was I this evening? Well at the pre-Christmas party of our town. We had fun. Good food, good company, conveniently drinks - better feeling. Now sweet dreams and good pre-Christmas party for you, too!

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e