Kuopus 18v pyysi kesäpipoa. Toiveena oli ihan sellainen ohut, yksivärinen, kenties ruskea. Mitä tekee äiti? Ihan jotain muuta. Cool

The Lastborn, 18, asked me to knit a summer beanie. His wish was a sheer, solid, maybe brown one. What does his mum do? Absolutely something else. Cool

5635414956_0650c6ee7a.jpg

Malli: Turn A Square, Jared Flood
Lanka: Rowan Summer Tweed, 70% silkki, 30% puuvilla
värit
SH1507 ja SH515
Puikot
: Addi pyöröt nro 4½ ja 5
Menekki: vajaa 40 g
Silmukoita 72, viiden kerroksen raidat
13 cm ennen päälaen kavennuksia

Pattern: Turn A Square, Jared Flood
Yarn:
Rowan Summer Tweed, 70% Silk, 30% Cotton, 40 grams
colorways
SH1507 and SH 515
Needles: Addi circulars, size 4½ and 5
72 st, 5 rounds with each color
13 cm until decreasings

Juu, äitipä neuloikin tuollaisen vähän rouheamman version langoista, jotka Kuopus on itse ostanut Whitbystä toissa kesänä. Sanoisinko, että viimeinkin. Pipoa niistä nimittäin toivottiinkin. Ehkä hän sen yksivärisenkin myssyn joskus saa. =)

Yep. Mum did knit such a bit rougher one with the skeins the Lastborn has bought himself in Whitby the summer before the last. Should I say finally. My son ment them to become a beanie, you see. Maybe he gets the solid one some day. =)

Päälaen kavennukset tein taas tuttuun tyyliin.

I made the crown shapings again as earlier.

5635415440_2d6604a7a7.jpg

Lankahan on taattua Rowanin laatua, mutta minä en oikein tiedä, tykkäänkö vai en.Toisaalta pinnasta tulee mukavan rouheaa ja kuitenkin pehmeää. Toisaalta lanka taas on kovin joustamatonta ja möykkyistä. Itselleni olen neulonut siitä yhden Lacy Baktuksen. Olen sitä kyllä käyttänyt ja tykännytkin.

The yarn is the best, Rowan. But I don't know if I like it or not. On the other hand the knitting is nicely rough but still soft. On the other hand the yarn is very inflexible and lumpy. I have knitted one Lacy Baktus with it. I have worn it and liked it too.

Nyt on aktiivisesti kesken se vihreä palmikkojakku ja yhdet sukat. Sukkia neulon reissun päällä ja jakkua kotisoffalla. Vartalo-osassa mennään, mutta kainalot on jo selätetty.

Enää huominen töitä ja sitten on viiden päivän pääsiäisloma. Jei!

After tomorrow I have an Easter holiday for five days, Yippee!

Tikkutiistaiterkuin,

Hepsi