Tulihan sitä kultaa viimeinkin! Mahtavaa! Minulla oli tänään kuoron leiripäivä, joten katsoin keihäskisan vasta sen jälkeen kovalevyltä. Perhe piti tai ainakin yritti pitää minua uutispimennossa siihen asti. Melkein se onnistui. Joka tapauksessa oli upeata seurata kisaa noin jälkijunassakin.

Samalla neuloin tyttären liiviä, kunnes mieleen tupsahti, jotta mitäs jos sovittais sitä. Ja jopas jotakin - isohan siitä olis pätkähtänyt tuollaisena. Siis purkamaan. Olihan sitä jo tehty...
871949.jpg
...tämän verran. Vaan ei auta. Kahdeksan silmukkaa otin pois, katsotaan tuleeko nyt sopiva. Se niistä mallitilkuista... Mamboa on muuten mukava neuloa!

Kun monet eilen nauttivat Wanhan Sataman messuista, minäkin vähän shoppailin. Käytiin tyttären kanssa Kotkassa ja ns. Nappikaupassa. Siellähän oli vaikka mitä. Vyyhdinpuita menin hakemaan ja ne sain. Lisäksi vähän salaista lankaa ja sitten, mikä ihaninta: Sinne oli juuri tullut hahtuvaa, ihanan väristä! Nämä minä tai oikeastaan tytär valitsi:
871958.jpg
Näistä tulee mitä todennäköisemmin joskus Booga Bag ja, jos hahtuvaa riittää, ihanat pehmeät vanttuut. Hahtuvasta en ole aiemmin mitään neulonut, kun ei tuollaista kauniin väristä ole missään vastaan tullut. Joten jälleen uusi aluevalloitus edessä.

Kuorossa laulettiin muuten uusina lauluina Soitinmenojen "Elämän sain soimaan" ja Olavi Virran laulama "Tyttö metsässä"(On muisto vain, on muisto vain...). Viisi tuntia meni kuin siivillä! Terveisiä vain Ritvalle, Marjatalle, Kaimalle, Matille ja muille kuorokamuille, jotka blogiani lukevat!

Ja kaikille oikein mukavaa syyskuun ensimmäistä viikkoa!

ps. Huomenna en valitettavasti pääse Korialle neuletapaamiseen, toinen auto menee telakalle. Terveisiä siis myös Korialle!

ps. 2 Kiitos Tomaatti-kommenteistanne! Lämmittävät kovasti mieltäni!