3610616681_3152c64108.jpg?v=1244566057

Malli: Lace Ribbon Scarf, Veronik Avery, Knitty kevät -08
Lanka: Lotus Saree Silk, väri nro 5
Puikot: Knit Picks Harmony pyöröt nro 6
Koko: 21 x 148 cm
Menekki: 400 g


Pattern: Lace Ribbon Scarf by Veronik Avery, Knitty Spring -08
Yarn:
Lotus Saree Silk, 400 grams
Size: 21 x 148 cm
Needles: Knit Picks Harmony circulars size 6

Tämä lanka oli vallan jännä tuttavuus. Jos käytte tuolta linkin takaa lukemassa, niin lanka on kaikin puolin ekologista ja eettistä. Kuinka ollakaan, hinnassa sen aina huomaa! Aika vähän roskia langassa oli, mutta myös yksi höyhen!

Puikkokoko olisi voinut olla paksumpikin, mutta tuo nyt sattui käteen. Huivi on aika painava, joten sitä ei kiedota kaulan ympäri vaan annetaan roikkua vain olkapäillä. Juhlahuivina varmaan menee esim. mustan mekon kanssa. Lämmittää myös mukavasti.

Tämänkin huivin uskalsin laittaa kylpyyn, mutta viileään veteen. Pingotin sen tuttuun tapaan, ja kuivuminen kesti kauan. Ensin huivi tuntui kovalta, mutta pienen möyhennyksen jälkeen pehmeni. =)

Malli on mainio. Se on niin looginen, että sen oppii helposti ulkoa, mutta ei kuitenkaan liian yksitoikkoinen. Niinpä minulla on jo toinen huivi puikoilla, mutta vallan erilaisesta langasta. Sitä neuloin myös tänään neuletapaamisessa Kotkassa. Kiitos taas mukavasta seurasta!

Ja tunnustetaan, että olen minä sen kymmenennenkin Revontulen jo aloittanut. Tällä kertaa vihreän ja harmaan sävyissä. Nolostunut

This yarn was quite a groovy acquaintance. It's completely ecological and ethical. And however you can see it in the price! The needles could have been even thicker but those ones were available. The scarf is quite heavy. So you'll wear it only on your shoulders not around your neck. I think I'll wear it as a party scarf, perhaps with a black dress.

I was bold enough to put this scarf also in the bath. Then I blocked it and it took a long time to get it dry. First the scarf felt a bit hard but after some gently stirring it feels now soft enough. =)

The pattern is brilliant! Easy to remember but still interesting. So I have started another one with a very different kind of yarn.

And okay, I have to confess: I have also started my 10th Northern Lights Shawl. Nolostunut This time green and grey. And I'm already on round 77!