Niin hyvä onni minulla käy noissa arvonnoissa. Tai tämä viimeisinhän oli pelkkää tietoa *kehuskelee*. Satuin nimittäin arvaamaan Täti Sinisen blogissa huivin pituuden / kerä parhaiten. Hyvä minä! Katsokaas, mitä minä sain:

1192866.jpg

Iki-ihanaa Lett-Lopia ja suloista Floricaa, vitivalkoista, Marimekon huivin ja *nam* suklaata, jota ei enää ole! SUURKIITOS TÄTI SININEN! Florican varmaan, kenties koolaan ja Lett-Lopin ehkä neulon lapasiksi ja huovutan. Onko kenelläkään siitä kokemusta? Silmukkamääriä?

Tänään se sitten varsinaisesti alkoi, se, jota jo tutkittiin aiemmin. Sehän piti alkaa jo marraskuussa, mutta kaikki tuppaa aina viivästymään, ainakin meillä. Kosteutta tuntuu kuulemma löytyvän, joten saatetaan joutua olemaan ilman suihkua ja saunaa kauankin. Ja kaikki paikat on sekaisin ja täynnä tavaraa. Kodinhoitohuonekin nimittäin kokee samalla täydellisen remontin. Mutta WC valmistui ennen joulua ja se näyttää suunnilleen tältä:

1192864.jpg

Olen kovasti tyytyväinen. Toivottavasti sitten joskus keväällä voin näyttää kuvia myös uudistuneesta saunaosastosta. Siihen asti HEI VAAN SUKULAISET JA TUTTAVAT: SAUNAVIERAITA TIEDOSSA!

ps. Uskallanko edes sanoa, että bongasin Täti Sinisen blogissa myös tasaluvun, joten ehkä lisää herkkua on luvassa.