Mistä huomaa nykyään vapun tässä perheessä? No siitä että pitää tehdä simaa ja munkkeja, eipä enää muusta. Ei näy ilmapalloja ei serpentiinejä enkä ole valkolakkiinikaan koskenut. Näin ainakin tämä vappu meni. Ehkä sitten ensi vuonna toisin.

How can you see it's the first of May in this family? Well so that you have to make some mead and donuts. That's all. You can't see any balloons nor serpentines and I haven't even touch my graduation cap.

Palmikkojakku edistyy. Nyt neulon molempia hihoja vuorotellen samaan tahtiin. Esikko tulee taas ensi viikonloppuna käymään. Sitten saa hihan pituutta soviteltua. Jotenkin on tökkinyt tuon neulominen, vaikka se nyt taas maistuu.

The cabled jacket is progressing. Now I'm knitting both sleeves by turns. My Firstborn is coming home again next weekend. So I can then try on the lenght of them. It has been a bit boring to knit that jacket. Luckily it pleases me again right now.

Lätkän MM-kisat ovat alkaneet, jos nyt joku ei ole sitä huomannut. =) Ja tällä kertaa Suomen Leijonat voittivat ekassa pelissään upeasti Tanskan. JEEE! Huomenna luvassa lisää jännitystä, kun vastaan luistelee Latvia.

The IIHF World Champion Ship has begun, if somebody hasn't noticed it already. =) And this time The Finnish Lions won their first game against Denmark. Yippee!

Jos nyt taas jatkais neulomista ja kohta menis vähäksi aikaa haravoimaan.

Now I'm going on with knitting and then maybe I'll go out to rake a bit.

Hauskaa vappua!

Happy May Day!

1304253917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

toivottelee

Hepsi