Meinasi tämä viikonloppu mennä vallan ilman päivitystä, mutta ei sentään. Mitään uutta ei ole valmistunut, vauvan nuttua olen neulonut - hihoissa mennään jo. Muuten on puuhaa tuntunut riittävän. Oriflamen tilaus pitää vielä laittaa tänään menemään.

Mutta tässä vanhasta valokuvasta v. 95 otettu digikuva todisteena, että on sitä silloinkin neulottu:

2224124462_f4604562ae.jpg?v=0

Kyllä ovat olleet suloisia nuo meidän pienet!

Niiskuneiti-paita Suuresta Käsityölehdestä 1/94 ja se valmistui nopeasti samana vuonna. Lanka on Finlan Muumi-lankaa, joka valitettavasti venähti ja menetti muotoaan pesuissa. Mutta paita oli tytölle tosi rakas ja sitä pidettiin ja pestiin paljon. Se on vieläkin tallella.

Dino-paita on Suuresta Käsityölehdestä 12/93 tai tuo dinon kuva on siitä, mutta puseron silm.luku on näköjään Novitasta 2/93. Lanka on Novita Alabamaa ja se kesti erittäin hyvin kaikki monet pesut. Paita meni sitten käyttöön kummipojalle ja se on jäänyt sille tielleen. Tämä paita oli muuten työn alla yli vuoden - onneksi sentään valmistui ja mahtui vielä, kuten kuvasta näkyy!

Kuviot on tehty pääosin intarsia-tekniikalla. Nuo taitavatkin olla ainoat neuleet, joissa olen sitä tekniikkaa käyttänyt. Muistaakseni se oli kuitenkin suht' helppoa.

Kaikille mukavaa alkavaa viikkoa!