Taas on ladattu akut täyteen! Viikonloppu oli mahtava, ihana, upea, mutta turhahan sitä on sanoa. Kyllähän te sen arvaatte. Oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin. Muutamia kollaaseja kasailin, jotta pääsette tekin tunnelmaan.

So I have again recharged my batteries indeed! The weekend was great, wonderful, magnificent. But you already quessed it. So it is useless to say. It was nice to meet old friends and get to know some new ones. I made some collages for you to catch the atmosphere.

Lankaa ja muutakin oli tarjolla, joten pehmeätä hypisteltävää ja väriterapiaa löytyi yllin kyllin.

There were a lot of yarn and something else to buy. What a color therapy!

8116941499_f0b065371d.jpg

Kirpparipöydässäkin oli vaikkasta mitä!

The flea market table was also full of everything!

8118383385_e81905a7b3.jpg

Samoin "Ota Mitä Haluat" -pöydässä.

So was the "Take away" table.

8118394218_a12b2865a8.jpg

Nälkä ei päässyt tulemaan, vaikka nukuimmekin lauantain aamiaisen yli.
Herkkupöytäkin oli jälleen varsin runsas, ja käsi kävi. =)

We weren't hungry at all although we missed the breakfast on Saturday.
The delicacy table was also very abundant.

8116950948_d1747010b5.jpg

Omat ostokseni olivat varsin maltilliset, mutta silti lankaa ja kuitua tuli mukaan n. 1,5 kg. Hups.

My shoppings were quite moderate, but still about 1,5 kilos yarn and fiber came home with me. Oups.

8116948290_4255943503.jpg

Mukana on kuitenkin ensimmäiset Wollmeise DK:ni, jotka ostin jo etukäteen Mickiltä. Kirpparipöydässä on niin halvalla niin ihanaa Cascade Superwashia, että en voinut vastustaa. Ja Hopeasäikeen Merino Softin kutsu olin myös sangen houkutteleva. Ja juu, näet ihan oikein. On siinä yksi kaunis Tuulian kuitulettikin, vaikken minä kehrääkään. On minulla muutama värttinä, mutta hurja kipinä ei ole vielä iskenyt. Ihan jos hiljaa tässä kuiskaan, että kävin kyllä vähän, ihan vain vähän, kurkkailemassa rukkeja. Ja mieskin kurkki olkani yli ja oli ehkä vähän, ihan vähän kiinnostunut hänkin. Ne laitteet ja koneet näköjään aina kiinnostaa. Ans kattoo nyt, mitä tuleman pitää.

I got also my first Wollmeise DKs I bought earlier from Micki. Cascades are from Flea market table, so lovely color and so cheap. I also love Hopeasäie's Soft Merino. So I had to buy some skeins. And yes, you see it right. There is also one lovely fiber braid from Tuulia though I'm not a spinner. I have some hand spindles but I have not been very interested yet. (I whisper very quietly that I have been peeking spinning wheels a bit, just a bit. And also my hubby peeked also over my shoulder and he was also a bit interested, just a bit. The men and the machines and equipments. So let's see what will happen in future.)

Jotain matkalla valmistuikin, mutta siitä sitten seuraavalla kerralla.

I managed to finish something during the weekend. But I'll show you next time.

Rentouttavaa syyslomaa kaikille lomalaisille!

toivottelee

Hepsi