Mutta enpä "joutunut" tilaamaan lisää lankaa. Lankamaailma Nordiaan oli tullut lisää Gjestalin lankoja, ja sieltä löytyi myös nyt taas tätä puuttuvaa sävyä. Siellä se yksi tarvittava kerä on varattuna minulle, ja Esikkoni sen sieltä hakee, kunhan kerkeää. Haa - helppoa kun sen hoksaa!

Tänään hoksasin toisenkin jutun. Aika huonosti olen sitä ainoaa Revontultani osannut käyttää muualla kuin kotona. Tänään nappasin sen kuitenkin mustan takin pariksi ja kaveriksi otin ystävältäni saadun Kalevala-rintaneulan.

Ja vot! Sehän toimiikin vallan loistavasti! Jos nyt oikein muistan, niin tuon korun nimi on Savonlinna-solki eli se muistuttaa meitä mukavista yhteisistä opiskeluvuosista tuossa kauniissa kaupungissa.

Lisää koruasiaa. Sain Esikoltani nimpparilahjaksi helmikuussa nämä kauniit Aarikan korvakorut.

Kyllä tytär tietää, mistä äiti tykkää! =)

Tänään saatiin muuten ainakin jo melkein ensi vuoden lukujärjestykset tehtyä, Huh, huh! Yksi taakka pois viemästä yöunia.

Kohta lähden tanssaamaan kantria, siis JIIHAA teillekin!

But I didn't have to order more yarn. I called to Lankamaailma Nordia and they had got more yarns from Gjestal. Also my missing color. So the skein is waiting there for me or my Lastborne. She will pick it up and send it to me.

I figured out something else today. I haven't worn my only Northern Lights shawl a lot but today I took it with my black coat. And I took also this plaque with it. I have got it from my dear friend. And wow! It worked fine!

More about trinkets. I got those beautiful Aarikka earrings from my Lastborne. She really knows my taste!

Now I am going to my country dance practice, so JIIHAA to you too!