tätä uutta Vuodatusta - huh! Kuinkas tätä oikein oppii käyttämään... On meinaan muuttunut aika totaalisesti...

Hyvää ainakin on, että nyt samalle kirjoitukselle voi valita useamman kategorian, mutta hei! Missä ne kategoriat on? Koko Kategoria-laatikko näyttää toistaiseksi puuttuvan. Toivottavasti ilmestyy itsestään takaisin. Laitoin siitä jo viestiä ylläpidolle.

Ja nyt voi näköjään hymiöitäkin lisätä. Silmänisku No yritetään opetella. Jaa. ei näköjään toimi nuo hymiötkään vielä. Vai näkyykö teillä?

Kuvia pitäisi tiedotusblogin mukaan voida lisätä Flickristä, mutta...


Hei sehän näköjään toimii ihan suoraan! Hienoa! Sekin on hyvä uudistus! Mutta esikatselu ei näköjään toimi. Tämä pitää siis julkaista ensin ja korjailla tarpeen mukaan vasta sen jälkeen. Höh!

Neulomisista sen verran, että uusia ihkuja sukkia siis aloitin eilen ihkusta Mokkasukka-langasta. Väri on ihana Niiskuneiti ja olen saanut tämän vyyhdin TiinaP:ltä. Ja juu siis, katsokaa kuvaa ja ihmetelkää: Ihan oikeasti aloitin sukan varresta!!!!

Huivi on pingoittumassa olohuoneen lattialla eli valmis siis viimeinkin. Ja viimeinen lomapäivä aluillaan ja silloinhan pitääkin totutella jo työrytmiin ja herätä ajoissa...

Mistä voi vaihtaa kirjoituksen väriä?????

... this updated Vuodatus. It is so different... My categories have disappeared and I can't change the color of my font??? I can add pics straight from Flickr - that's great! But the preview doesn't work...

Anyway my scarf is finished and it is now blocked on the living room floor. I have started new wonderful socks with a wonderful yarn, Mokkasukka. The color is lovely Niiskuneiti, The Snork Maiden. And yes that's true, I make the top-down version!!!