English at the end

Meitä oli koolla taas iso joukko neulojia Korialla illalla, yhteensä 10, jos laskin oikein. Vanhoja tuttuja, mutta myös minulle yksi uusi - terveisiä Niinalle - ja yksi vierailija, minua viime syksynä salaisesti ilahduttanut Pelagia. Meillä oli taas mukavaa yhdessä ja neuletta ja virkkuuta syntyi jos jonkinlaista. Kiitos kaikille seurasta!

Pelagian kanssa jatkoimme juttua vielä pitkään sen jälkeen, kun muut olivat jo lähteneet. Oli mukava nähdä ihan näin livenä ensi kertaa ja huomata, että aaltopituus tuntui olevan sama! Toivottavasti tavataan pian uudestaan! Pelagia antoi minulle myös pienen lahjan, tai ei pienen vaan ihanan.

1712013.jpg

Näin upean seinä/perhekalenterin, jota hänen lapsensa ovat olleet tekemässä. SUURKIITOS! Arvostan tätä suuresti ja tämä tulee varmasti käyttöön. Katsokaas vielä näitä ihania ilveksiä - yksi niistä on Pelagian pojan piirtämä.

1712014.jpg

Se, että ensimmäisen kerran yritän kirjoittaa vähän myös englanniksi (älkää välittäkö virheistä...), johtuu siitä, että käänsin yhden ohjeen enkuksi pyynnöstä eräälle kanadalaiselle neulojalle. Käykääpä katsomassa - hän on jo ensimmäisen tossunsa saanut valmiiksi! Ja sitten kävi ilmi, että hänen sukunsa on osittain lähtöisin Suomesta. Ja minun äitini setä muutti Kanadaan, Ontarioon eli samalle seudulle, mistä tämän Dandyn isoisä on myös kotoisin. Niin pieni on maailma!

We had a knit meeting in Koria yesterday. There were many familiar knitters, but also some new, altogether 10. We had a great time. I also met first time my secret knitting pal from last fall, Pelagia. It was very nice and it seemed as we have known us always. We had so much to talk about! She also gave me a little gift, a calender(the pics above). It is cute and very well done.

This time also in English because of Dandy! =) I translated a baby bootie pattern for her and it turned in that maybe we are relatives or at least some of our relatives might know each others! Funny! Go and read from her blog about it. Then you can also see, how cute is her first bootie. It's finished already.