Ehei, en ole käynyt kampaajalla, vaikka kyllä taas jo pitäis. (Terkkuja vaan Irinalle!) Uusi pää on ihan toisenlainen.

Eikös ole ihan mun näköinen? Siinä se poseeraa aikasta vanhan "omakuvan" vieressä, hih. Omakuva on muovailtu joskus kouluaikoina, huoh! Kun ei uutta pipoa ole tällä viikolla syntynyt, täytyi kuvata vielä tuota vanhaa. Kiitos Marsulle päästä!

Ja hei, meitä olikin Haminassa tänään iso joukko neulojia, peräti 11! Puistokahvilan Ulla oli pistänyt langat kuumiksi ja saanut paikalle monta uutta käsityön taitajaa. Mukavaa oli tietty! Kiitos kaikille mukana olleille seurasta! Nyt vain mietitään ja odotellaan, että milloin tavattaisiin seuraavan kerran. Onkos haminalaisilla ja lähellä asuvilla toivomuksia?

Selätin sen Kevätyllätyshuivin ongelman, ilman ymmärrystä tosin. Mutta nyt on viides vihje hyvässä vauhdissa. Sukkia neuloin tänään, eka on jo valmis. Pitäisiköhän nyt viikonloppuna tarttua niihin lapasiin... Flunssakin alkaa olla ohi, jos ei nuhaa lasketa...

Mukavaa viikonloppua!

No I haven't been at a hairdresser though I should have been. The new head is a different one as you can see. The black head is my self-portrait. I have made it a long long ago at school =)

And hey, there were lots of us knitters in the knit meeting today in Hamina, eleven!!! We had a nice time of course! Now we'll just wait for the next time!

Have a nice weekend!