Oijoi! Kävin eilen Prismassa ihan ruokaostoksilla pojan harkkojen aikana. Pitihän minun tietysti käydä myös lankahyllyjä vilkaisemassa. Tarjouskorissa oli tätä ihanan väristä Kolibria, mutta vain kaksi kerää. Pakkohan minun oli ne ostaa pois kuleksimasta.

516242.jpg

Huivina minä tämän Kolibrin sieluni silmillä nään, eikä varmasti kutita! Pitää valita sellainen mallineule, että tuo nafti määrä riittää tai sitten etsiä jostain sitä lisää.

Oijoi sen vuoksi, että eilenhän esikkoni osti minulle lankoja PALJON Hesasta eli yhtään uutta kerää en nyt tarvitsisi ainakaan huiviksi. En edes muista, mitä kaikkia lankoja saan, mutta niitä on kaikkia juuri sen verran ettei niistä puseroa tule vaan jotakin pienempää. Tänäänhän minä ne sitten näen.
Edelleen siis on hakusessa langat jakkuun/takkiin. Eilen katselin Wool-langan värejä enkä löytänyt mieleistäni. Täytyy netissä surffailla ja etsiä vastaavaa lankaa, jotta löytyy juuri se oikea väri. Mikä se sitten onkaan.

Toppia neuloin eilen "poikien riemuksi" jäähallilla. Se edistyy. Huomenna on koko päivän reissu bussilla pojan lätkäturnaukseen Lohjalle. Sinne aion ottaa tuon vaaleanpunaisen huivintekeleen. Siinähän se saattaa jopa valmistua päivän mittaan, odotteluaikaakin kun varmaan taas siellä on matkojen lisäksi. Lähtö on aamulla jo ennen puolta seitsemää, KÄÄK! Päivitystä ei ole siis huomenna luvassa, mutta tiedä häntä, vaikka laittaisin kuvia niistä uusista langoista vielä illalla, jos ehdin. Kun on ne 70v-synttäritkin tänään. Lahjahuivi oli yön pingotuksessa sijauspatjani alla runkopatjan päällä. Siellä se on vieläkin ja odottaa irrotusta. Jospa siis ryhtyisin hommiin.