Siinähän kävi nyt sitten niin, että tytär oli ostanut minulle sen Designer Knitting Holiday -numeron Hesan Akateemisesta ja eilen se sitten löytyi myös paikalliselta Ärrältä taas minulle varta vasten varattuna. Enhän minä voinut jättää sitä ostamatta.

For some unexpected reasons I've got now two DK/VK Holiday issues.

4105475550_cb2ba98672.jpg

Nyt on siis aika pistää pystyyn pieni arvonta/kisailu. Jos sinä haluat juuri tuon lehden, niin perustele kommentilla, miksi juuri sinun pitäisi se saada. Paras vastaus palkitaan tai arvotaan! Mukana saattaa tulla myös vähän lankaa. =)

So it's now time for a little lottery. If you want just this issue, tell me with the comment why just you should have it. I reward or fafflr the best answer! There might also be some yarn in the package. =)

Kuten tarkkaavaisimmat lukijat varmaan huomasivat, lehden alla piilottelee Noro-huppari. Jöhvin reissu on takana ja huppari edistyi sinä aikana huimasti. Ekassa hihassa jo mennään. Neuloin sekä matkoilla että seminaarissa. Ainoastaan laivalla huilasin!

  As some of you already noticed, there is Noro Hoodie hiding under the magazine. The Jöhvi-trip is done and the hoodie progressed a lot during it. I am knitting the first sleeve already. I knitted almost all the time, resting only on the ship!

Hotelli/kylpylä oli ihan hieno. Harmi vain, että aikataulu oli niin tiukka ettei kylpylän puolelle ennättänyt ensinkään. Emme ainakaan me hitaat ja väsyneet. =) Mutta muuten matka oli oikein kiva!

The hotel/spa was fine. It was just a pity that the timetable was so tight that we didn't have time for the spa. At least not the slow and the tired ones. =) But otherwise the trip was very nice!

Tällainen näköala avautui hotellin parvekkeelta. Toiselta puolelta olisi näkynyt meri.

This is the view from the hotel balcony. The sea was seen on the other side.

4104706971_46e483d717.jpg

Seminaari oli Jöhvin konserttitalolla, joka oli upea uusi rakennus kaikkine hienouksineen. Siellä oli myös tämä rukki ja susi. Rukilla ei kyllä kehrätty vaan puolattiin lankaa.

The seminar was at the Jöhvi concert hall. It was quite new and magnificent building. I found these also in there.

4104707267_fb22f6a1b4.jpg

Mukavaa sunnuntaita!

Have a  Nice Sunday!

toivottelee 

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e