Eikös siinä ole ne perinteiset vappuherkut? No sima on viimeinkin valmistunut, meinasin jo, että jääkö käymättä tällä kertaa... Äsken paistoin munkit, kun en huomenna ehdi.

1511008.jpg

Blogittaminenkin saattaa jäädä seuraavina päivinä vähemmälle, sillä rakas Esikkomme tulee tänään kotiin pariksi yöksi. Siksipä ajattelin nyt jo tänne vapputerveiset laittaa.

Huomenna vietämme koulussa vappuriehaa ilmapalloleikkien, -askartelujen, karaoken ym. parissa. Illalla sitten taas laulamme perinteisesti Lipputornilla kollegoiden kanssa, jospa vaikka piipahtaisimme jossakin terassillakin. Lakki on muuten vielä etsimättä. Viime vuonna ostin itselleni uuden valkolakin, kun vanha on niin pieni (aivotko ne ovat kasvaneet vai kuinka?). Ja nyt en muista yhtään, minne sen olen laittanut.

Eilen tuli AdLibrikseltä yksi kirja. Knitting On The Road -kirjan vielä haluaisin, mutta se oli tuolta loppu enkä viitsi sitä vierailta mailta tilata.

1511029.jpg

Tuollaiset vanhat kerholehdet löysin erään kaapin perukoilta. Muistaako kukaan muu Uutta Neulekerhoa? Nämä ovat vuodelta 1982! Nyt harmittaa, kun olen joskus vienyt nuo kansiot kirpparille, vain nämä ovat jäljellä. Silloin kyllä mielestäni kävin kansiot läpi enkä löytänyt mieleisiäni malleja. Näissä kyllä sellaisia on.

1511042.jpg

Vai mitä sanotte tästä setistä?

1511056.jpg

Tai tästä? Tällä ohjeella neuloin aikanaan isälleni kaksikin liiviä. Toisen niistä ihan ohjeen mukaisella langallakin, Novitan Floricalla! Ohjeesta huomaa, että sitä on käytetty!

Mutta nyt viime vuotisen Vappulaulun sanoin haluan toivottaa teille kaikille

 OIKEIN HAUSKAA VAPPUA!

Ilmapallo, tippaleipä, sima sekä huisku.
Takana on pitkän talven pakkanen ja tuisku.
Mikä se on? Mikä se on?
Se on vappu!

Allakassa ensimmäinen päivä toukokuuta,
luontoäiti koristellut on jo lehtipuuta.
Mikä se on? Mikä se on?
Se on vappu!