muistuttamaan, että tänään on Haminan neuletapaaminen Puistokahvilassa klo 14.30-17.00. Minäkin olen siellä.Tulethan sinäkin! Samalla saat lisää tietoa paitapajasta!

The Tailored Sweater-paitapaja järjestetään Haminassa 6.2. ja Iitissä 7.2. 2010.

Kurssi kestää yhden päivän (6 h), klo 11-17. Mukaan mahtuu 15 neulojaa/päivä.

Työpajan ideana on harjoitella neulomaan paitoja (villatakkeja, mekkoja jne.), jotka tehdään ylösalaisin saumattomana ja istutetuin hihoin. Työpajan projektina on pieni mallipaita, jonka myötä harjoitellaan paidan neulomista ylhäältä alaspäin. Työpajassa neulotaan mallipaidan kaikki vaiheet läpi, samalla harjoitellaan omien mittojen ottamista ja neuleen sovittamista omia mittoja varten.

Työpaja on suunnattu edistyneille neulojille, jotka ovat neuloneet paitoja ja villatakkeja aiemmin, ja jotka haluavat kokeilla uusia tekniikoita. Työpaja painottuu omaan suunnitteluun ja neuleiden räätälöimiseen mittojen mukaan.

Ilmoittautumiset sähköpostilla 15.1. mennessä osoitteeseen [email protected], ilmoittautumiseen mukaan oma nimi, sähköposti ja puhelinnumero, ja kumpaan pajaan pääset tulemaan. Jos molemmat käyvät, merkitse sekin viestiin niin voimme jakaa ryhmät mahdollisimman tasaisiksi!

Pajan hinta on 55e/henkilö, hintaan sisältyy The Tailored Sweater-paketti. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, ja sen tulee olla maksettu ennen työpajan alkamista. lmoittautuneille laitan lisätietoa pajasta erikseen.

Nähdään siis iltapäivällä!

ps. Sydämellisesti kiitoksia ihanista kommenteistanne jälleen kerran! Olen käyttänyt palmikkotakkia töissä nyt nämä kaksi päivää ja edelleen tykkään! Se oli päälläni maanantaina myös Korialla, jossa oli taas huisin hauskaa! Kiitos kanssaneulojille! Olette mahtavia!

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e