Eilen ystäväni pyysi minua yllättäen päiväksi Porvooseen ja kyllähän se minulle sopi vallan mainiosti. Heti katsoin koneelta Porvoon lankakauppoja ja juuri sopivasti oli Ilukin piipahtanut kyseisessä kaupungissa. Niin löysin Porvoon lankatalon - ihana  kauppa! Sinne menen ihan varmasti uudestaan. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta maltoin sentään mieleni. Nämä saivat uuden kodin ainakin vähäksi aikaa meiltä:

733571.jpg

Vivaldit tahtoo huiviksi, samoin puuvilla/pellavat ja Tovet lapasiksi ja huopumaan koneeseen. Siltä tuntuu tällä hetkellä, mutta aika näyttää. Huomaattehan myös ensimmäiset Addini! Kuvaan ovat eksyneet myös Muumipeikko ja Niiskuneiti, jotka tarrautuivat heti visusti jääkaapin oveen.

Itselleni ostin (siis langathan eivät ole varsinaisesti minulle, eihän vaan?) rannekorun Oriflame-sormuksen pariksi.

733572.jpg

Ostin myös pari lahjaa, kummipojalle ja hänen veljelleen. Muuten syötiin hyvin, nautittiin hyvät kahvit ja tietysti käytiin myös Brunbergin makeisia ostamassa kotiin tuomisiksi. Porvoo on kaunis kaupunki! Ainakin kesällä! Kiitos vain Marjolle seurasta ja kyydistä - huivi edistyi matkalla mukavasti.

Kiitos baskerikommenteista kuten myös jakku- ja huivikommenteista! Ne kyllä aina kovasti ilahduttavat melkein yhtä paljon kuin neuleen valmistuminenkin.

Vauvan nuttu oli muuten vielä reilu Voitto-pojalle, mutta kyllä sitä jo sovitettiin. Ja isoveljensä vetäisi välittömästi Aallokon päähänsä, joten kai sekin käyttöön menee.

733602.jpg

Nyt tää lähtee kesäteatteriin!