Sain noottia esikoltani, kun olen viime aikoina päivittänyt blogiani niin harvoin. Tottahan se on. Mutta kiirettä riittää niin kovin, että ei vaan ehdi. Ei ehdi paljon neuloa eikä ole sitten mitään tänne laitettavaa.

Maanantaista en muista mittään...?
Tiistaina oli kokous heti töiden jälkeen.
Keskiviikkona saunotimme eläkkeelle jäävää työkaveria (terveisiä vaan Kaijalle ja Antille sinne Espanjaan!) ja illalla laulelin kuoroharkoissa.
Eilen torstaina oli opekuoron laulelot ja sitten tyttären kuskausta ym.
Tänään perjantaina pitää jaksaa siivota, jotta voi nauttia viikonlopusta, joka, harvinaista kyllä, on ihan vapaa. Todennäköisesti ehtii neulomaankin.

Aktiivisesti kesken tällä hetkellä on yhdet sukat. Eka niistä on jo valmis, toista aloitettu. Se pitää saada seuraavaksi valmiiksi ja pian, sillä esikkoni laittoi minulle lankoja, joilla on jo suunnitelma.

1031274.jpg

Ensimmäisenä puikoille pääsee tuo sukkalanka. Siitä tulee lahjasukat esikon tilauksesta. Sitten vuorossa on Sisut, joista virkkaan esikolle tällaisen myssyn. Viennasta esikko haluaa huivin. Malli on vielä vähän hakusessa. Siis tekemistä riittää, kun vain aikaa olisi.

Nyt siis siivoamaan , jotta pääsee neulomaan! Ensin on kyllä varmaan tehtävä vielä vähän suunnitteluhommia ensi viikoksi - ihan siis työ-työtä. Vai tekisikö sen vasta sunnuntaina...?

Ai niin. Tänäänhän tuli Oriflamen tilaukset. Siis ne pitää illalla pussittaa. Ehdinköhän neulomaan tänäänkään?