Tällaisia olen tänään saanut aikaiseksi.

651515.jpg

651517.jpg

Näitä tulee tehtyä niin harvoin, että aina niistä tulee noin isoja. Ylempi on mielestäni parempi, se menee pöytään sunnuntaina ensin.

Laskuri lähentelee pyöreää lukemaa. Ajattelin pitää ekan arvontani silloin, mutta ei tässä nyt ehdi mitään arvontoja pitää. Pidän sen sitten kun laskuri lähenee lukua 11111 tai 12345. Katsotaan sitten. Mutta tämä nyt jo etukäteisvinkkinä.

On ollut vähän harmillisia juttuja tässä lähipäivinä. Se vetää mieltä matalaksi ja vie parhaan terän siltä, mitä tässä nyt pitäisi tehdä.
Kaiken huipuksi MUURAHAISET ovat palanneet! Moneen vuoteen ei sisätiloissa ole näkynyt murkkuja ja juuri nyt, juhlan kynnyksellä ne sitten suvaitsivat kunnioittaa meitä ilmestymällä jälleen iloksemme. Voihan rähmä! Hyviä vinkkejä niiden häätämiseen otetaan ilolla vastaa!

Neulomisesta sen verran, että jakun etukappaleet ovat valmiit. Mutta nyt se vaatii vähän säätämistä. Mallissa (Moda kesä-07, malli 68) ei takakappaleen pääntietä ole huoliteltu millään lailla ja minä ajattelin neuloa sinne helmineuletta jatkamalla etukappaleen listoja. Miettimistä hiukka siinäkin.