Viimeinkin esittelyssä jo maanantaina valmistunut huivi. Näillä hämärillä ei oikein aiemmin ole ollut mahiksia kuvaamiseen. Huivista tuli niin pitkä, että sisällä kuvaaminen tuntui aikasta hankalalta.
Here is finally this scarf. It has been so dusk that we couldn't shoot this before. And the scarf is so long that it is difficult to shoot it indoors.Malli: Brooke's Column of Leaves
Lanka: Jokin villalanka, Vertsulta ostettu, kaksinkertaisena
Puikot: Addin pyöröt 3½
Koko: 15 x 230 cm !!!!
Menekki: 160 g

Pattern: Brooke's Column of Leaves
Yarn: some wool yarn, bought from Vertsu, 160 grams
Needles: Addi's circulars 3½
Size: 15 x 230 cm !!!
Knitted with two skeins together

Huivista tuli tosiaan yllättävän piiiitkä. Pingotus tekee ihmeitä. Pingotin sen olohuoneen matolle, pyyhkeen päälle, kahtia taitettuna. Niin sain sen mahtumaan. Mutta pituus ei haittaa ensinkään, päinvastoin. Sitä voi pitää näin:
It is surprising loooong. The blocking makes miracles! I blocked it on the living-room carpet, on the towel, folded in half. But the length doesn't make any harm, vice versa. You can wear it like this:Tai sitten näin:
Or like this:Ja voi sen kanssa pyöriäkin.
And you can also twirl with it.Kiitos tyttärelle kuvista! Tuli vähän hulluteltua! Mutta siis huivista tuli aivan ihana. Mallineule on kaunista kuin mikä ja loppujen lopuksi sen oppi helposti ulkoa.
My daughter took the pics, thanks for her! We played the fool a bit! But this scarf is gorgeous. The pattern is so beautiful.Pingotusjäljet näkyvät vähän huivin reunoissa, mutta työkaveri luuli, että se kuuluu asiaan, joten ei sekään kai haittaa, ainakaan minua. =)
The blocking marks can be seen, but my work mate thought that it should be so. So it doesn't matter either, at least not me. =)

Nyt sukkia neulomaan!
Now knitting socks!