Kotona tosiaan oltu jo kaksi yötä, huomenna taas reissuun. Eilen ukkonen pisti netin sekaisin. Onneksi ei rikkonut mitään, mutta vasta tänään on taas päästy surffaamaan entiseen malliin.

I have been at home two nights and tomorrow I am leaving again. It was a thunderstorm here yesterday and we couldn't use the internet. Luckily nothing wasn't broken. Today the net works again fine.

Pärnussa oli tietysti jälleen hauskaa. Kiitos mukaville matkaseuralaisille! Lämmintä riitti, vaikka Sassi-talleilla sadetta ja ukkostakin saatiin. Tässä pieni kuvakooste reissusta.

We had of course a nice time in Pärnu. It was hot though it also rained and thundered a bit. Here some pics.

5933142523_0c600402d9.jpg

Tällä kertaa majapaikkamme oli ihan keskustassa, ja oli mahtavaa, kun kävelykatu Rüütli oli aivan muutaman askeleen päässä. Meidän huoneeseemme ei lähikapakoiden metelikään kuulunut, vaikka piti nukkua ikkunat auki.

Our hotel was in the centre of Pärnu. It was great that Rüütli, the pedestrian street was so close.

5933144639_083279dbbc.jpg

Tanssittua tuli sekä kaduilla että pellolla, ja kuuma oli!

We danced both oh the streets and field. And it was hot!

5933707616_407dee5898.jpg

Mitään suurempaa en ostanut, kun hyviä lankakauppojakaan ei Pärnusta tälläkään kertaa löytynyt. Kotipostiin oli sen sijaan jälleen tullut vähän Wollmeisea - kuinkas ollakaan.

I didn't buy anything big in Pärnu. But some Wollmeise skeins had again arrived in the post office.

5933118157_503e64c8e1.jpg

Pitsilankaa Marjutilta ja puodista suoraan muutama vyyhti.

5933160823_c922a3b8db.jpg

Jotain on valmistunutkin jo ennen matkaa, mutta siitä sitten lisää seuraavan matkan jälkeen. Huomenna nimittäin auton keula kääntyy jälleen kohti Poria ja Tom Jonesia. =)

I have also finished one project but I tell and show you more after my next trip. Tomorrow morning, you know,  we are leaving to Pori and Tom Jones. =)

Ai niin - jotain muutakin hain Postista eilen. Siis yleisön pyynnöstä:

Oh yeah - I got something else too from the post office. So on request of the audience:

5933149907_a2182dc8df.jpg

Saanko esitellä: Rinja Bettina! Juu-u, vauvan voi nykyään tilata netistä. =) Tämä söpöliini on syntynyt Nukkemamin Lastenkamarissa. Vilkutus vaan Pirjolle ja muille kantrilaisille!

May I introduce you: Rinja Bettina! Yes, you can order a baby from the net nowadays. =) This cutie was born in Nukkemami's Nursery.

Nyt tää lähtee saunaan ja pakkaamaan - taas!
Mukavaa loppuviikkoa!

Now I am going to the sauna and pack - again!
Have a nice rest of the week!

toivottelee

Hepsi