Minun isot murmelini eli 5.-6- luokkalaiset olivat retkellä Ahvenanmaalla. Toki he tiesivät mitä miulle tuoda. Silmänisku

3513530032_7ba7a73080.jpg?v=1241854799

Suloista eikö? Väriä olivat miettineet ja päätyneet lopulta vaaleanpunaisen sijasta sinisävyiseen, vink, vink! Nauru Jotain sellaista noista keristä ihan varmasti neulon, jota voin koulussa käyttää.

Imatran matka meni hyvin, jos ei lukuun oteta sitä, että yhdessä katsottiin, kun Suomen pojat urhean taistelun jälkeen joutuivat kotimatkalle. Ei tuolla menestymisellä minulle niin suurta merkitystä muuten ole, mutta olisihan se ollut kiva katsoa vielä pari Suomen peliä lisää.

Rapu-rapu-rallaa-sukista on eka valmis ja toinen kohta kiilalisäyksissä. Itselleni niitä meinasin, mutta eivät sovi kuin tyttärelle, jonka jalka on hiukan sievempi =). Lanka miellyttää värin puolesta, mutta muuten ei kauheasti. Halkeilee helposti ja on aika liukasta ja lötköä.

Jakku ei ole edistynyt yhtään...

Äitienpäiväonnittelut kaikille äideille näiden vaatimattomien kukkien myötä!

3490659793_8ff4a5e918.jpg?v=1241193203

My big marmots a.k.a. the pupils aged 12 or 13 visited Åland and of course they knew what to bring me! So cute!

My trip to Imatra went fine except that we watched together when Finland lost and that's it. So sad! It would have been so nice to watch some games more...

The first sock is finished. It is fitting for my daughter, not for me. The color is nice but the yarn isn't...

It is The Mother's Day here in Finland tomorrow, so
HAPPY MOTHER'S DAY!