Noro-hupparin osat on nyt neulottu! Hyvä mie! Jos vaikka jaksaisin ne vielä tänä iltana kostuttaa ja pingottaa. Ja sitten huomenna ainakin aloittaa kokoon kursimisen. Kaulus/huppu on hauska. Toivottavasti näyttää myös valmiina hauskalta. =)

All pieces of the Noro Hoodies has been knitted! Well done! I hope I'll manage to block them still this evening. The hood/collar is funny. Hope it looks also nice when ready. =)

Konsertti meni hyvin, sekä omasta että muiden kuorolaisten ja kuoronjohtajan mielestä. Samaa mieltä tuntui olevan yleisö ja oma henkilökohtainen kriitikkoni eli rakas tytär, joka oli miehen kanssa kuuntelemassa. Nyt on minulla sitten ääni kovasti maassa, onneksi se kesti vielä sen eilisen laulamisen. Mutta possoflunssasta ei ole tietoakaan, vaikka sitä on ympärillä pyörinytkin.

Kyllikki-autolle on tilattu "lääkäri", joka on vasta torstaina. Siihen asti pitää selvitä yhdellä autolla eli Neppiksellä. Tuskaa teettää. Vaikka vakuutus korvaa, niin silti jää se omavastuuosuus itselle. Kääk!

Ai että miten niin Kyllikki ja Neppis? No kun toisen auton rekkarissa on kirjaimet KYL ja toisen NEP, niin lempinimet olivat aikanaan ihan selvät. Eikö? Nauru

Tunteekos kukaan tällaisia veijareita?

1259002457_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saanko esitellä: Lahen Tuula ja Maxi! Ensimmäisellä ikää noin 48 vuotta ja toisella noin 25 vuotta. Ja Tuulalla muuten äitini ompelemat housut, joista olin silloin aikanaan niin kovin ylpeä!

terv.

1253980374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e