Minua lähestyttiin sähköpostilla hyvän asian puolesta, ja mielellänihän minä tällaista tempausta mainostan.


Neulekeräys katulasten hyväksi!

Hyväntekeväisyysjärjestö Ohi Älä Käy ry on käynnistänyt neulekeräyksen vähäosaisten lasten hyväksi! Neulo lapasia, pipoja tai kaulahuiveja joulukuussa järjestettäviin myyjäisiin – tyyli on vapaa. Yhdistys ottaa vastaan myös muita käsitöitä. Pääkaupunkiseudulla ja Turussa pidettävien joulumyyjäisten varoilla viedään jouluksi ruoka-avustusta Viron lastenkoteihin, katulapsikeskuksiin ja köyhiin perheisiin.

Neuleet ja muut käsityöt pyydetään lähettämään keräyksen sivuilla olevaan osoitteeseen 30.11.2011 mennessä.

Kaikille osallistuneille yhdistys tarjoaa etusetelin käsityöliikkeeseen!

Myyjäisten pitopaikka- ja aika tullaan tiedottamaan yhdistyksen kotisivuilla.

Keräyksen tuotto julkaistaan joulumyyjäisten jälkeen yhdistyksen sivuilla ja joulun jälkeen yhdistys kertoo matkakertomus -osiossa joulukuun avustusmatkasta.

Humanitäärinen yhdistys Ohi Älä Käy ry on rekisteröity vuonna 2004.

Lisätietoa neulekeräyksestä: http://www.katulapsiapu.fi/osallistu.html#4

Tapahtuma facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=219528191447435N


Tässä siis tietoa tempauksesta. Ottakaapa osaa!

Syyslomaa on vietetty pikkuisen vatsataudin kanssa. Otsan rypistys Melkein pääsin käymään Villavyyhdissä, Helsingin uudessa lankakaupassa, mutta piti jäädä kotiin. Onneksi on kuriirit. Arja on käväissyt siellä tänään ja ostanut minulle yhdet Hiya Hiya pyöröt. Kiitos Arja! Ja on siellä pääkaupungissa tytärkin parhaillaan. Hän kyseli kaupan sijaintia, mutta ei vielä ollut varma, ehtiikö sinne. Peukut pystyyn!

I am on a vacation and I have had a little stomach flue. So I didn't manage to visit Villavyyhti, a new yarn shop in Helsinki. It was a pity.

Niin ja Citron lepää ja venyttelee lattialla ja mysteerihuivissa on menossa kolmas vihje melkein puolivälissä. Jotain uutta voisi jo aloittaa, vaikkapa tämän. Tytär nimittäin otti käyttöönsä edellisen mysteerin ja se kaipaa myssyä parikseen.

Citron is lying and blocking on the floor and I'm almost in the middle of the 3rd clue of the mystery shawl. I could start something new, maybe this one. My daughter took the previous mystery to herself and it misses a beanie as a partner.

Jos joku kaipaa tietoa värttinäkehruukurssista, niin olin minä siellä. Sain aikaiseksi kunnon pässinpökkimää efektilankaa 50 g. Juh. Oli vaikeaa tai helppoa, mutta vaikeaa saada kunnon lankaa aikaiseksi. Lupaan teille kuvan, kunhan lanka on kuivunut. Saatte sitten kunnon naurut. Silmänisku Ehkä kokeilen joskus uudestaan, mutta jostakin kauniin värisestä villatopsista.

And yes I was at a spindle spinnig class. I manage to spin real effect yarn 50 grams. It was difficult and easy, but very difficult to make decent yarn. I promise to show you a pic later. You will get a good laugh! Silmänisku

Lomailu jatkuu! Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

toivottelee

Hepsi

Edit: Tempauslinkit korjattu!
Kiitos Niinalle ilmoituksesta!