Vajaa kolme tuntia olen ollut kotona ja yhden koneellisen pyykkiä olen jo pessyt ja levittänyt kuivumaan sekä lämmittänyt saunan, jotta pyykit kuivuisivat huomiseksi. Silloin nimittäin tytär lähtee viikon pianokurssille Joutsenon opistoon. Minä lähden häntä viemään. Onkohan perheessäni  mahdollisesti uusavuttomuutta, kun ei täällä pyykkiä oltu pesty poissa ollessani?

Parin päivän pikaloma pääkaupungissa oli oikein mukava. Tuntui että keskusta "pieneni" tällä matkalla, kun liikuimme siellä ystäväni kanssa ominemme. Ostimme matkailijalipun eilen ja sillä voi kulkea rajoituksetta ratikalla, bussilla ja metrolla. Kaikkia niitä käytimme ainakin kerran, vaikka käveltyäkin tuli turkasesti. Sen tuntee jaloissa...

Tänään ostin lankaakin, mutta en ehtinyt niitä vielä kuvata. Käsityöliike Priima olikin suljettu, joten sinne en päässyt. Mutta Vihreässä Vyyhdissä ja Menitassa piipahdin tänään toistamiseen.

Tänään söimme Tori-nimisessä ravintolassa Punavuoressa. Ja uskokaa tai älkää, söimme lihapullia ja muussia! Esikko sitä suositteli, vaikka hän on kasvissyöjä noin yleensä. Täytyy sanoa, että ruoka oli todella herkullista. Suosittelen tätäkin paikkaa lämpimästi! Hakaniemen torilla nautimme pullakahvit.

Sää suosi meitä. Molempina päivinä oli aurinkoista ja lämmintä. Toivotaan, että samanlainen sää jatkuu vielä.

Nyt taidan mennä saunan lauteille ja ottaa samalla jalkakylvyn!