On oltu itse asiassa jo kauan. Mutta siis neuletapaamisessa olin Korialla illalla. Meitä olikin koolla iso joukko, peräti 10 neulojaa. Kuulemma koskaan aiemmin ei ole niin montaa ollut. Mukana olivat minun lisäkseni Arja, Vertsu, Agua, Anne, Ziina, Tuitu, Sirpale, Maijamirjami ja Sari Novitaklubista. Toivottavasti kaikki nimet menivät oikein! Meillä oli oikein rattoisaa. Oli mukava tavata uusia neulojia ja saada uusia vinkkejä. Ihana oli myös nähdä ja tuntea Annen ihanaakin ihanampi punasävyinen huivi. Se oli kaunis!

Oikein hyviä lankatarjouksia ei puodin puolella ollut, mutta minun kassiini hyppäsi yllättäin pari kerää seiskaveikan moniraitaa, sini-turkoosikirjavaa. Se oli niin kauniin väristä ja edullista, että pakko sitä oli ostaa.

Korialla neuloin toista Fifiäni. Lanka on muuten Sandnes Soft Mohairia. Se onkin jo vallan pitkällä. Ennen lähtöä kotoa aloitin uusia sukkia. Tällä kertaa OnLinen Supersocke Bambusta. Kotiin tultua purkasin sen ja aloitin uudestaan, ekasta yrityksestä kun tuntui tulevan iso. Tältä se nyt näyttää:

706568.jpg

Värit ovat kyllä oikeastaan paljon mehevämmät...